Chcete se svézt elektromobilem sami? Není problém, stačí sdělit zde!
Bambus:
, ,Pouze bych poradil, že nabíjecí deficit se dá vyřešit elektrocentrál ou a 20l benzinu vozeného sebou. "
Přesně tak V3eska s výložníkem pro kabel , solidní zásuvkový komplet a může se jet nonstop . Sice to bude jak autíčko na dálku ale zase to bude nonstop jízda .Jenom nezapomenout na tu odtahovku , Vejda se může samozřejmě poee a se spanilou jízdou je konec .
PS : je podmínkou pro svezení vylepení reklamní samolepky , ,elektrikář v autě" na svém autě ?
Miroslav Minařík:
Citace: Bambus 23.07.2011, 18:10
PS : je podmínkou pro svezení vylepení reklamní samolepky , ,elektrikář v autě" na svém autě ?
Ne, ta samolepka s testováním elektromobilu nemá nic společného.
Miroslav Minařík:
Na trase EET 2011 (na jižní Moravě) se připojí i Petr Jahoda na elektrickém skútru. Samozřejmě v rámci dojezdových možností elektroskútru.
Očekáváme ho možná již v Otrokovicích, v Brně (samozřejmost) a dál nač si troufne ...
Více o EET 2011 na http://electric-emotion.cz
Lukáš Malík:
Ty Otrokovice 11.8. mě celkem lákají, přijedu se podívat (jsem od Vsetína).
Bylo by možné jedno místo na svezení se pažoutem, pokud není plno? (whist)
Miroslav Minařík:
Citace: Lukáš Malík 24.07.2011, 20:20
Ty Otrokovice 11.8. mě celkem lákají, přijedu se podívat (jsem od Vsetína).
Bylo by možné jedno místo na svezení se pažoutem, pokud není plno? (whist)
Myslím, že v těch Otrokovicích to vyjde. už mě v Lapp Kabelu upozorňovali, že pozvou hodně klientů. A máme jen jedno auto a musíme nabíjet. Ale myslim, že tam je kde jezdit a že se to zvládne. Krom toho tam bude k vidění Lapp Kabel.
Píšu vás na seznam.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana