Chcete se svézt elektromobilem sami? Není problém, stačí sdělit zde!

<< < (22/24) > >>

Miroslav Minařík:
Jsme ve Vrchlabi.
Ze tri vlajecek jsm neprisli pouze o jednu. Nesehnali byste nam nekdo dalsi?

Miroslav Minařík:
Poslední malá vlaječka je pryč.
ještě máme jednu velkou, která je však svým uchycením tak leda na pokutu, ale zase ...

Pokud někdo máte vlaječky ozvěte se prosím.

Lukáš Malík:
Cože?? To bylo dneska ve Zlíně??? No to sem zase něco spletl... a u Samohýla, dělame zrovna pár bloků vedle dvě bytovky. Teda to sem se ted ale na sebe nasr..,  já měl pořád za to, že je to v pátek. A já běhám po stavbě, abych na zítra stíhal..  :-[Sakra práce  (wall) (wall) (wall) (cryi)

SMILEK:
Tohle elektrické vozítko mne vážně dostalo. Do města naprosto ideální - automat, docela slušný odpich do křižovatky (ta sekundová prodleva tam je, ale třeba diesel ji má také),  jen je nutné být ve střehu, protože chodci se vrhají pod kola, neslyšíc nic nebezpečného. Vyzkoušel jsem úzké jednosměrky i dálniční výpadovku (je paradoxem, že na části této výpadovky je omezení rychlosti na 80km/h z důvodu hluku  ;D ) a byl jsem poškádlit i chlapce ze značkového autoservisu konkurence ;). A malé zelené škádlítko slavilo úspěch všude. U mne má  (jednicka).

Miroslav Minařík:
Brno bylo dle očekávání naplněné až do večera. Zítra Lednice. Snad bude chvilka odpočinku, ale už teď je program nabitý.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana