Která norma řeší způsob připojení zemnícího pásku k ocelové konstrukci?
Jiří Buben:
Pokud vám stavební firma nechce povolit svařovaný spoj, tak třeba také nebude chtít do sloupů vrtat díry a řezat závity. Ale jak jsem tak koukal, tak moc konstrukčních svorek pro připojení pásku 30 x 4 není. Respektive jsem žádnou nenašel. Nebo jsem špatně hledal?
Luboš Janča:
Citace: Jiří Buben 14.06.2011, 18:54
Pokud vám stavební firma nechce povolit svařovaný spoj, tak třeba také nebude chtít do sloupů vrtat díry a řezat závity. Ale jak jsem tak koukal, tak moc konstrukčních svorek pro připojení pásku 30 x 4 není. Respektive jsem žádnou nenašel. Nebo jsem špatně hledal?
Vrtat mi povolila. Chtěl jsem provrtat podpěru a pásek a obojí stáhnout šroubem M8 nebo M10. Nikde jsem se však nedočetl, zda je to tak správně. Těch podpěr je více než 100, tak vymýšlím maximálně jednoduché řešení.
Jiří Buben:
A co použít zkušební svorku UNI pro připojení pásku? Pásek přiložit ke konstrukci očištěné od koroze a barvy a přitáhnout předním dílem zkušební svorky. Ještě by šlo použít křížovou svorku. Tam jsou 4 šrouby ale chytil bych to alespoň na 2 úhlopříčně. Je tam větší styčná plocha se svorkou a větší plocha tlačí na pásek. Určitě bych to chytil na 2 šrouby.
Jan Hájek:
Pokud můžete vrtat, šla by použít jedna z těchto svorek, jsou určeny pro připojovací zemnící body.
Rozmahel Vladimír:
Základní požadavek Vašich spojů je vodivost. Pokud nejsou nosníky zinkované, šroubové spoje svorek nebudou trvale dobré, budou korodovat. Navaření kousku pozinku by to vyřešilo i s ohledem na montáž a demontáž zkušební svorky při pravidelné revizi. Požadavek mosazných matic je z důvodu záruky lehkého rozebrání starého a i částečně zkorodovaného spoje.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana