Jaké je vnitřní zapojení cívek takových elmotorů do trojúhelníku?
Jan Nevoda:
Ale na praktickém sepnutí jen jednoho stykače na D trvám! Lisy jsou totiž provozovány jen na pomalo a to je na D a je vždy sepnut od zapnutí po vypnutí jen jeden stykač!! Proto mě také velmi zajímá jaké je vlastně vnitřní zapojení cívek motoru a to zejména do D !
Na Y jsou totiž v rozvaděči klasicky zapojeny dva jiné stykače!- je využito 6 přívodních fázových vodičů
A situace jak jsem popsal i přesně odpovídá nákresu na víčku motoru! tj. na D jsou zakresleny jen tři fázové vodiče!
Takže se v případě D rozhodně nejedná o prakticky stejné zapojení jako u klasické kombinace Y/D
(poklona) za pochopení a trpělivost.
Kalina Jiří:
Pane Nevodo,
podívejte se na schéma v předchozím příspěvku pana Kurky.
Při nižších otáčkách je sepnut pouze stykač K2, při vyšších otáčkách je sepnut stykač K1 a zároveň s ním stykač K3.
Jan Nevoda:
(poklona) za upozornění, nějak jsem se předtím obrázku podrobně nevěnoval-nesrovnal zejména vnitřní zapojení cívek motoru, které samozřejmě logicky odpovídá mým motorům.
"Zapojení sice vypadá jako klasický rozběh Y/D, ale je jiné pořadí svorek na motoru (fázování) a motor je samozřejmě jinak vinutý."
Ale zarazila mě ta formulace, která není úplná a přesná, protože se samozřejmě v případě D u mých motorů nespínají DVA stykače jako klasické kombinace Y/D, takže jsem se pak nevěnoval přesněji onomu obrázku, který ale jasně odpověděl na můj dotaz.
(poklona) .
Josef Pentoda:
A je konec legrace. (dance)
Filip 5555:
, pročetl jsem si diskuzi, řeším zapojení motorů, kde nemám zkušenosti s tímto zapojením a proto prosím zkušenější o radu.Svorkovni ci motoru jsem vyfotil a změřil odpory. (poklona) za reakce.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana