Už jste slyšeli o akumulaci energie z blesku?

<< < (3/18) > >>

Lukáš Rotrekl:
Citace: Fuk Tomáš  14.04.2011, 23:34

supravodivá uzemňovací mříž asi bude kontraprodukti vní, protože zmrzlá zem moc nevede.

No aby ta pochytaná energie vůbec stačila na vyrobení (udržení) té supravodivé zemnící sítě (když potom pominu nevodivost zeminy.... 

Václav 3:
Dnes (vlastně už včera) jsem to při návštěvě Elektronu viděl na onom stánku také a říkal jsem si, že je to pěkná pohádka.

Jiří Buben:
A teď bych poprosil pán a o tu "O červené Karkulce" ;)

Cesta k výsledku ještě dlouhá a trnitá. Pochybuji, že investoři budou chtít zafinancovat něco, co může a nemusí v exteriéru fungovat.

Lukáš Rotrekl:
Zase na druhou stranu spoustu vynálezců měli v jejich době za blázny a snílky, a kde by jsme dnes bez těchto lidí byli. Seděli v jeskyni ohlodávali kost, a možná syrovou, protože nám oheň zhasl a zrovna žádná bouřka nic nezapálila aby jsme jej měli.......

I když tady jsou některé výroky doopravdy zcestné....

Jan Hájek:
Samozřejmě, že pokud se k čemukoliv přistupuje seriosně, nelze nikdy říci absolutní ano a ani absolutní ne. V tomto případě, pokud bychom se my skeptici a zastánci , ,  tradiční fyziky,,  pletli, určitě bychom to dokázali přežít, protože pokud tak dlouhou dobu nikdo neviděl tak jednoduchý zdroj energie, zaslouží si to.
Ono to vše bude spíš ukázkou toho, jak velký úpadek je na Slovensku (ono to v ČR není o moc slavnější) v odborném školství a AV SR, kdy jsou vyhazovány peníze za velmi pravděpodobné slepé cesty (předem jasná slepá cesta = podvod) a tyto peníze pak chybí na práce co mohou lidstvu (státu) opravdu pomoct. Jako recese mi to přijde dost drahé.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana