Je třeba chránit kolo, resp. cyklistu před bleskem?

(1/5) > >>

Jiří Schwarz:
Když je v pátek ten Apríl, tak si dovolím jednu úsměvnou provokaci:

Cyklista někam přijede, opře kolo a zamkne. Když není nic šikovnější, zamkne ho třeba ke svodu hromosvodu.
Co má dělat, když chce odjet a je právě bouřka? Pauzy mezi blesky jsou naprosto nevyzpytatelné ...

Fuk Tomáš:
Citace: Jiří Schwarz  31.03.2011, 13:34

Cyklista někam přijede, opře kolo a zamkne. Když není nic šikovnější, zamkne ho třeba ke svodu hromosvodu.
Co má dělat, když chce odjet a je právě bouřka? Pauzy mezi blesky jsou naprosto nevyzpytatelné ...

Má pustit z hlavy myšlenku, že v bouřce někam pojede, a přesunout se do přilehlé osvěžovny  ;)

Jiří Buben:
Citace: Fuk Tomáš  31.03.2011, 15:52

Má pustit z hlavy myšlenku, že v bouřce někam pojede, a přesunout se do přilehlé osvěžovny  ;)

Co když nebude osvěžovna přilehlá, ale nejbližší vzdálená několik set metrů? Tak se bude chtít přesunout kolmo. (jupi)

Pavel Horský:
 :D :D :D  včera jsem zrovna seděl v osvěžovně a koukal jsem jen tak ledabyle oknem ven, jak si jeden dědula co měl už naloženo odemykal kolo právě od svodu hromosvodu. Tak jsem si tak říkal, jak by se choval za bouřky. Šup a teď to čtu tady  :D :D :D
Jak znám onoho dědulu, za bouřky by se určitě nikam nepachtil. Měl by suprovou výmluvu pro babku, až by ho ve dveřích peskovala za to, že se zdržel a má ji jak vidle.

Milan Hudec:
Já se bouřky bojím a na kole jezdím zásadně s deštníkem v ruce nad hlavou.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana