Myslite si ze vodice na obrazku su pod napatim?

(1/2) > >>

Daniel Hudzík:
Ako by ste sa ako monter postavil k situacii kedy vas poslu na servis zariadenia ako je na obrazkoch nizsie. P.skrinka volne pristupna a privod samozrejme POD NAPATIM!?

Vít Rotrekl:
no ono záleží co by jste na tom mel servisovat. Pokud by melo jit o nejaky PROVIZORNI zakrytování, tak nevidím problém. Pokud by jste se v tom měl šťourat tak by přece neměl byt nějaký zásadní problém toto vypnout.

Daniel Hudzík:
Problem je v tom ze je to verejne pristupne na autobusovej zastavke.. a do telefonu mi bolo oznamene nieco na sposob: "ktosi si stazoval ze tak kopu nejake droty, pozrite sa na to"

Vít Rotrekl:
aha, tak v tom případě nějak zajistit aby to nikoho nekopalo (zamotat do igelitu nebo tak něco) a nahlásit provozovateli zařízení. A asi se bude muset zajisti nějaká oprava. Ovšem tu opravu provést co nejdřív, neboť igelit není věčný

Roman Šafránek:
Jak bych se k tomu postavil kdyby mě někdo k tomuhle poslal na servis (takže by to asi byla moje práce)? Asi bych se snažil zajistit vypnutí (pokud je to možné, asi by se nezhasínalo VO v celém městě...) a jinak bych se snažil zajistit a vyrobit provizorní kryt (víko z kbelíku, cokoliv co se sežene v nejbližším tescu, k tomu 4 šrouby nebo něco co poslouží jako šrouby).
Řekl bych, že kovové kryty z takových skříněk mizí ze stejného důvodu jako víka kanálu, ideální by to bylo nahradit plastem (ten nikoho nezajímá)

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana