Co obnáší výměna bodovek 12V za 230V ?

<< < (3/4) > >>

Radek Červený:
Citace: tadeas jamka  11.03.2011, 07:58

Všechno toto rozum ví, ale srdce nechce slyšet. Je nějak lepší nakoupit drahé ledky, potom zapomenout na to, kolik stály a spokojeně si vrnět až budou chodit účty za elektřinu, i když mozku je jasné, že úspora se jen tak brzy nevrátí, jestli vůbec.

Pokud tomu věříte, hurá do toho  :) A prodejce požádejte k nákupu LEDek ještě o čelovku, bude se vám hodit, až budete bloudit obývákem ve tmě  ;) A pokud budete používat výkonové čipy, tak pak budete překvapen, jaká je spotřeba včetně driverů, aby to aspoň trochu svítilo. Ale nechci vám to vymlouvat, lepší bude, když to zjistíte sám  ;)

Mirek Vašák:
Úplně nejlepší je když rekonstruujete po etapách,povolat na každou místnost jiného elektrikáře!!!Ten poslední se potom z toho p........e! A co revizák! Každý má jiný styl a způsob práce a nikdo se v té vaší elektrice nemůže vyznat,takže nakonec na tom jen proděláváte.Ne jsem si jistý zda to smím zde uvést,ale ozvěte se na e-mail vasak.mirek@seznam.cz a třeba se domluvíme.

Lubomír Jindra:
Citace: tadeas jamka  11.03.2011, 07:37

To je právě velký problém, jak zjišťujeme. Zavolat nějakého odborníka kvůli podobné malé zakázce je skoro nemožné. Bydlíme na malé vesnici, kde řemeslníci nejsou a dojíždět se nikomu moc nechce.

Je to tak a já nechápu proč.
Když mi zavolá zákazník z horoucích pekel že potřebuje vyměnit vypínač, tak mu sdělím kolik bude do těch horoucích pekel stát cesta, kolik práce a kolik materiál. Když řekne ano jedu a mám krásný výlet. Členění prací na dobré/špatné ve vztahu k velké/malé je nesmysl, při použití matematiky 3. třídy základní školy a dobré organizaci je úplně každá práce dobrá. (beach) Výjezdy k haváriím často bývají i zábavné, mohl bych vyprávět...  :)

Martin H.:
Citace: Lubomír Jindra  11.03.2011, 23:04

Když mi zavolá zákazník z horoucích pekel že potřebuje vyměnit vypínač, tak mu sdělím kolik bude do těch horoucích pekel stát cesta, kolik práce a kolik materiál.

Pán Jindra, +1. Tiež si myslím, že nie je problém spočítať všetky náklady a určiť primeranú cenu.

Na druhej strane, ešte mi nikto nepovedal, že kvôli maličkosti nepríde. Oni dajú odrádzajúcu cenovú ponuku, z ktorej je jasné, že nemajú záujem. Minule aj s priamo naceneným "príplatkom za malý rozsah" naviac k doprave, materiálu a práci. To si potom zákazník just neobjedná, aj keby to bola jediná firma.

Lubomír Jindra:
Citace: Martin H.  12.03.2011, 08:25

Oni dajú odrádzajúcu cenovú ponuku, z ktorej je jasné, že nemajú záujem. Minule aj s priamo naceneným "príplatkom za malý rozsah" naviac k doprave, materiálu a práci. To si potom zákazník just neobjedná, aj keby to bola jediná firma.

Špatný marketing. Na zákazníky je třeba působit pozitivně a v pozitivním světle předkládat i negativa. To je dnešní trend, kdo se nepřizpůsobí (plc)

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana