Jaké máte časy spínání HDO ?

<< < (3/4) > >>

Dan Vítek:
Tady jsou uvedeny na jednom místě časy HDO:
https://www.vyhodna-energie.cz/blog/elektrina/casy-kdy-je-nocni-proud-kdy-je-denni-proud-hdo-rhdo

Mně by zajímalo, jak konkrétní časy zapínání a vypínáni HDO propojit s TDO. Je na to nějaká tabulka?
 (poklona) .

Tomáš Žabka:
Mám podobný problém s nevyhovujícím časem HDO měnil jsem zdroj TUV z kombinace plyn-elektrika na solár-elektrika, oslovil jsem poradce EON (poradce@eon.cz),  a přišla mi odpověď:

"
Ve Vašem případě je možné postupovat písemnou žádostí o změně časů spínání HDO z důvodu solárního systému a odběru TUV v objektu.
Tuto žádost zašlete naši zákaznické lince elektronicky na info@eon.cz s uvedením místa spotřeby, přesné adresy a případně kódu HDO či typu přijímače HDO (není podmínkou). V oprávněných případech může distribuce změnit časy spínání dle možností zatížení soustavy a požadavků odběrů.
"

Žádost jsem poslal včera tak uvidíme jak my výjdou vstříc. Sám jsem zvědav.

Dan Vítek:
Časy spínání HDO nebudou měnit. Pravděpodobně pouze odběrné místo zařadí do jiného pásma spínání HDO.

Tomáš Žabka:
Tak odpověď přišla taková:
"Vážený pane inženýre,

děkujeme za váš email k místu spotřeby číslo xxxxxxxxxxxxx. Na základě Vašeho požadavku bude provedena výměna přístroje HDO z třípásmového spínání na dvoupásmové. Dvoupásmové spínání by mělo zůstat i nadále, jen bohužel neovlivníme časy spínání, které se mohou od dalšího kvartálu změnit.

Výměna přístroje proběhne dne 3. 12. 2015 v průběhu dne.

Děkujeme, že využíváte našich služeb a přejeme vám příjemný den.

"

Bohužel nevím jak to dopadne, protože jsem do 4.12. na stavbě v Bělorusku a rozvaděč mám v šatní skříni. Už slyším toho montéra. Jak bude nadávat.

Dan Vítek:
Je to tak, jak jsem se domníval. Kvuli jednomu odběrnému místu časy měnit nebudou. Případně plošně pro všechny v konkrétním pásmu měnit časy, to je už jiná.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana