Je možné napájet cnc na 110V upraveným generátorem ?

<< < (4/5) > >>

Václav Pešek:
nevidím, co je na štítku za symbol u hodnoty "380" 

zjistěte jaké napájecí napětí má modul něniče pohonů a hlavního motoru vřetene, systému...

bude to nějakej "prototyp" :-)

radekmi321:
Citace: Václav Pešek  08.02.2011, 22:22

nevidím, co je na štítku za symbol u hodnoty "380" 

zjistěte jaké napájecí napětí má modul něniče pohonů a hlavního motoru vřetene, systému...

bude to nějakej "prototyp" :-)

Nejsem si jistej jestli je to ono ale mám tu fotku. Jinak na motoru vřetena je 2OOV  7,5 kW  servomotor posuvu mam vyfocený taky přikládám.

Václav Pešek:
hodnoty na motoru odovídají výstupu měniče servopohonu příslušné osy...

potřebujeme větět vstupní příkon a napětí servopohonů, měniče motoru vřetene, systému, obslužných věcí atd..

Heresko:
Takýto problém mávam denne ,  firma dovezie stroj zo zahraničia vacsinov  napájanie 3x220v. Pokiaľ je dokumentácia je na 80 percent vyhrane ,ako tu už niekto písal väčšinu  elektrovýzbroje je možné zapojiť aj na 400v . Je potrebne poriadne preštudovať schémi a priamo na stroji si overiť možnosť zmeny napätí . Verím že nie cely stroj je potrebne ťahať z prevodného trafa . Veľa zdaru :)

radekmi321:
Tak povedlo se mi přivezt člověka který dělá v udržbě a opravuje cnc ale ani ten si nebyl jistej nakonec po konzultaci s firmou která opravuje stroje Nakamura to vypadá opravdu o napájení přez trafo.Ale stejně stale mně odkazuje na manual bohužel ten není. Chci se zeptat pokud na zkoušku zapnu sousstruh na 110 V a on bude na 220V mužu něco spálit nebo to nepujde vubec .Dale mohl bych sehnat regulační trafo je možno použít k napájení i to .

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana