Vypneme elektriku na protest cen od distributorů?
Milan Hudec:
Citace: František Šohajda 10.01.2011, 18:29
Dnes jsem četl, že různí distributoři různě zdražili cenu el. energie...
Podle článku vyšlo nejvíce zdražení je u PRE...
Nejmenší zdražení je u E ONu....jedno procento...
Jeden čtenář dal návrh na internet....My slíte že na to myslí náš trestní zákoník? jak uvedl další čtenář?
Viditelný protest by byl možný zazkratováním vývodů vn rozvoden, nejsilnější drát co mám k dispozici je CYA 10mm, mohu vám ho nabídnout :)
Miroslav Minařík:
Citace: Mirek_CB 10.01.2011, 20:04
Naše společnost je čím dál více závislá na elektrice. Bez elektriké energie nebude to nejzákladnější voda,teplo, světlo a nakonec přestane fungovat i kanalizace o:-).
(jednicka)
K tomuto tématu doporučuji román Ondřeje Neffa TMA.
O tom, jak jednou přestaly na světě platit fyzikální zákony a milí elektroni se zastavili ...
Jiří Schwarz:
Když to trochu "přeženu", možná se dočkáme. Na webu je spousta mareriálů o tom, že se cosi má stát 21.12.2012. Z "českých" webů je něco např. na JANOCH(tečka)BOREC(tečka)CZ
"Kdyby neexistovala elektřina, museli bychom u internetu sedět při svíčkách"
Návštěvník z Brna:
Asi to sem nepatří,ale našel jsem na síti dobré video:Po stopách Pražské elektřiny.
Najdete jej na uloz.to.
Odkaz zkusím vložit,nevím jestli to zd projde.
http : //wewewe.uloz.to/7344492/po-stopach-prazske-elektriny-mpg
heslo:elektrika
Případně prosím někoho povolaného ať téma dá jinam.
Pavel Ryšavý:
Citace
Navrhuji se domluvit a ve vhodnou dobu na hodinu VŠICHNI vypnout hlavní přívod elektřiny
.
Pokud se domluvíte s chlapama ve velíně v jednom nejmenovalém krajském městě, v nejmenované chemičce, aby shodili elektrolyzéry, pak by si toho dispečink ČEPSu asi všiml.
(tahle továrnička má soudobý odběr shodou okolností stejný, jako celé stotisícové krajské městečko, ležící poblíž)
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana