Seznamte se s těsnícím produktem Loctite® 55

(1/2) > >>

Tým Elektrika:
Seznamte se s těsnícím produktem Loctite® 55 – těsnící vlákno na závity. Montéři a instalatéři ve Velké Británii považují Loctite® 55 za standardní produkt na těsnění potrubí. Rychlé a
jednoduché použití. Umožňuje spolehlivé ustavení spoje s možností zpětného pootočení. Vhodný na ...
Zdroj: zde...

Co vás napadá v souvislosti s touto informací?

Petr Doležal:
Mne napadá, zda tu nit nenavíjejí opačně. Snad by se měla při našroubování spojky či ventilu utahovat, to mi velí selský rozum. A nebo je to jinak, třeba levý závit?

Zdenek2752:
Žádná novinka. Používáme to asi tak 2 roky. Je to podstatně lepší než teflonová páska. Začali to používat i někteří z těch co na teflonovou pásku nadávali a nedali dopustit na konopí. Je to ale dost drahé.

Martin H.:
Citace: Zdenek2752  05.01.2011, 09:36

Žádná novinka. Používáme to asi tak 2 roky. Je to podstatně lepší než teflonová páska. Začali to používat i někteří z těch co na teflonovou pásku nadávali a nedali dopustit na konopí.

To je tá špecializácia. ...

Bežná páska od vodárov je prezentovaná ako novinka pre elektrikárov. A funguje to aj naopak. Ukázal som raz vodárovi zaizolovanie priestoru medzi chráničkou a hadicou elektrikárskou zmršťovacou bužírkou s lepidlom zo sady na opravu káblov. Bol nadšený, že vraj lepší materiál na to ešte nevidel.

Fuk Tomáš:
Citace: Petr Doležal  05.01.2011, 08:59

Mne napadá, zda tu nit nenavíjejí opačně. Snad by se měla při našroubování spojky či ventilu utahovat, to mi velí selský rozum. A nebo je to jinak, třeba levý závit?

Na videu to už namotávají ve směru jak velí selský rozum  :D

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana