Zopakujme si časté chyby v projektové dokumentaci bytové a občanské výstavbě

<< < (2/6) > >>

Jaroslav Ratiborský:
Citace: Rozmahel Vladimír  03.01.2011, 10:36

Nepoužívá tady někdo jména známých osobností, pod kterými vydává články?  Nezdá se mi, že by pan Dvořáček uváděl s dnešním datem bez další poznámky průřez CU 1,5 pro zás.230V, tak jak je uvedeno v tab.6  (norm)

Asi to bude optický klam.
Já tam vidím CU 1,5 pro zásobník 230V jm.proud jističe 10 A.

Lubomír Jindra:
Používám Firefox a tabulka 6 je v pořádku.

Jinak já bych se už snažil vyhýbat pojmům jako je "jádro". Co je to jádro? Pod tímto pojmem si představuji příšně zprasené papundeklové kuchyňsko-koupelnové něco, už na svou dobu s nedostatečným množstvím okruhů, které už zaplať pánbu dávno nikdo neprodukuje. Používejme normální pojmy: kuchyň, koupelna.

Pavel Horský:
Citace: Lubomír Jindra  03.01.2011, 12:02

Jinak já bych se už snažil vyhýbat pojmům jako je "jádro". Co je to jádro? Pod tímto pojmem si představuji příšně zprasené papundeklové kuchyňsko-koupelnové něco, už na svou dobu s nedostatečným množstvím okruhů, které už zaplať pánbu dávno nikdo neprodukuje. Používejme normální pojmy: kuchyň, koupelna.

Přiblblé slovíčkaření. To bych zde vůbec neřešil. Každý si to může nazývat jak chce. Jádro však zůstane již navždy jádrem.

Taky používám FF a tabulka je srozumitelná a v pořádku. Neviděl bych v ničem problém.

Rozmahel Vladimír:
Ano, tabulka je v pořádku. Byl to zobrazovací šotek.  :-\

František Bernard:
Bohužel tento materiál určitě nebudou číst ti projektanti, kteří páchají projekty podle již dávno neplatných norem. Neustále se s nimi setkávám.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana