Jak se chová vaše tělo při zásahu elektrickým proudem?
Jirka Š. Svejkovský:
Ta připravenost má i odvrácenou stranu. Nedávno jsem něco řešil v rozvodně vn. Průvan prásknul dveřma od rozvodny. Málem jsem si překousl jazyk ....
Jiří Schwarz:
Potkal jsem lidi, co mě opakovali jednu zásadu - nejprve zkoušečka, pak opatrně špička prstu a až pak to vzít do ruky...
To, že po více než 25 létech práce na elektrických zařízeních píšu tento příspěvek, je důkazem, že to není špatná teorie...
Pavel Horský:
Citace: Jiří Schwarz 09.12.2010, 18:27
To, že po více než 25 létech práce na elektrických zařízeních píšu tento příspěvek, je důkazem, že to není špatná teorie...
(jednicka) Není větší pravdy
Jan Franěk:
Jak se chová ?
Jak kdy. Jednou sebou jenom cukne a jindy si nese bolest o něco déle. To ovšem neznamená, že by se mě to stávalo pořád. Dnes jsem na tom spíš jako Pavel Horský. Pořád si dávám pozor, měřím a pak udělám podobnou blbost jako on, až se sám sobě divím ;D Ale to bývá samozřejmě pouze vyjímka. Jak řekl pan CHocholoušek-Maximálně jednou za deset let. (možná 2x, nebo 3x ? )
:) :) :)
Jan Alin:
Zrovna včera jsem naprosto nepochopitelně vzal jeden hrot měřáku do jedné ruky a druhou rukou jsem druhý hrot přiložil na fázi. Moje tělo reagovalo tak že mi začalo naprosto bez mého přičinění nadávat (slova nelze zveřejnit, mohou to číst děti). Ponaučení jsem si z toho vzal takové že už je letos na čase skončit protože když projde jedna blbost nemusí projít i ta druhá. Asi budu muset chodit dřív spát, koukám že už je zase jedenáct. :'(
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana