Jak přemístit elektroměr do plotu?
Lubomír Jindra:
Citace: Milan Illek 15.11.2010, 23:01
Nezapomněl jste na nahlášení odplombování?
A přehození elektroměru místním elektrikářem.. . to asi ne.
Citace: Lubomír Jindra 15.11.2010, 19:59
...místního elektrikáře který po dohodě s distributorem...
Nezapomněl. Myslíte že by byl lepší přespolní? ;) Pokud zavoláte na linku ČEZu tak zjistíte, že jako podmínku pro odplombování/přemístění elektroměru uvádějí platnou vyhlášku padesát, nic víc. Pokud takový místní elektrikář existuje, není v tom problém :)
Petr MATALA:
Taky něco přidám.U nás se tyto věc řeší v prvopočátku podáním žádosti o "Přemístění odběrného zařízení".
V TPP jsou pak uvedeny požadavky.
Na závěr (ať se řeší úprava DS nebo ne - střešník) chtějí na ČEZu revizní zprávu.
Vít Rotrekl:
Technicky proveditelné to samozřejmě je. Záleží kde je ono vedení ze kterého sjte napojený. Pokud je vedení v místě kde je váš plot, tak to rozhodně nebude problém. Alespoň co se týče v regionu E.on. Ale jak to psal kolega Lubomír Jindra, pokud sežene te v okolí schopného elektrikáře tak by vám určitě poradil. Takhle od stolu bez znalosti ístních "poměrů" to můžeme maximálně tak zhodnotit jestli je to technicky možné.
IM:
Citace: Lubomír Jindra 16.11.2010, 06:42
Nezapomněl. Myslíte že by byl lepší přespolní? ;) Pokud zavoláte na linku ČEZu tak zjistíte, že jako podmínku pro odplombování/přemístění elektroměru uvádějí platnou vyhlášku padesát, nic víc. Pokud takový místní elektrikář existuje, není v tom problém :)
Promiňte, žiji v oblasti, která spadá pod E.ON. Nedělím elektrikáře na místní a přespolní ani na ty co mají vyhl. 50 a na ty co nemají (?).
Netušil jsem, že ČEZ má takové osvícenské myšlenky, že s jeho zařízením může manipulovat téměř každý. Zde je zvykem, že si elektroměr připojuje pracovník E.ON.
Jan Alin:
Citace: Milan Illek 18.11.2010, 10:06
Netušil jsem, že ČEZ má takové osvícenské myšlenky, že s jeho zařízením může manipulovat téměř každý. Zde je zvykem, že si elektroměr připojuje pracovník E.ON.
Jsem také v oblasti působnosti ČEZ a do neměřené části může jen tzv. "smluvní firma", to znamená že musejí být u ČEZ registrováni jako smluvní partner. Někdy to tolerují ale v žádném případě tam nesmí každý.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana