1.no áno papier mám a dokonca tá elektrina by už mala byť prepísaná na mňa, nakoľko v minulosti pani poštárka chodila, že elektrina na SIPE nesmie byť na zomrelom tak sme to boli prepísať .Po prepísaní sme sa však po dlhšom čase šli spýtať na VSE , prečo tam nejde elektrina, no VSE nemá elektromer v evidencii ani súpisné číslo domu čo je zaujímavé. Bol som však na pobočke. Priamo VSE Košice som nekontaktoval.
Kde ste to boli prepísať? Dúfam že nie na pošte? Mali ste ísť na kontaktné miesto zákazníka. Ak ste tam bol, určite máte nejaký papier?
2 nie ,nemáme tú istú adresu.
Takže ste nemohol vedieť, že sa pošta neúspešne pokúša doručiť inkaso?
3. v minulosti to zomrelý platil zloženkou cez SIPO, po jeho smrti mne však žiadna zloženka neprišla.Nevie m ,kto príkaz zrušil . Ja nie a ten zomrelý tiež nie ked zomrel a iný človek by príkaz nemal rušiť ak nieje majiteľ a nemá splnomocnenie.
Prečo by mali automaticky začať chodiť zloženky vám?
4. to máte pravdu nebude ,ale evidovať elektromer by mal.5 Toho nedoplatku sa nebojím a platbu, ktorá neprišla kedykoľvek doplatím .Určiťe nebude závratná, nakoľko tam nikto nebýva.
Elektromery sa evidujú tuším ešte 2 roky v sklade. Problém ale nie je v evidencii elektromeru, ale v tom že nedošlo k prepisu odb. miesta a neboli platené účty. Aj keď tam nikto nebýval, stále platby bolo treba platiť. Nedoplatok nemusí byť malý.
Neviem však prečo sa pýtate tu na fóre a prečo nezavoláte priamo na linku VSE? Na čísle 0850-123333 zistíte aj vybavíte všetko aj bez návštevy kontaktného miesta. Zistite si však však pôvodne údaje z bývalej faktúry starého otca.