Jak rozdělit instalaci bytu na jednotlivé obvody s uvažováním soudobosti?

<< < (4/5) > >>

Jan Alin:
Citace: Kamil Táborský  10.11.2010, 18:03

(jednicka)  Naprostý souhlas. Konečně někdo kdo se to nebojí říct.

Teď ještě aby se vyjádřil nějaký zástupce velké firmy jak se dělají doklady které jsou potřeba k označení CE.  ;D

A od zítřka se s kouzlením přestaneme skrývat protože jsme přistihli vědce jak zaříkává bombu aby se povedla. (Komu tato věta nic neříká ať ji prosím ignoruje nebo si to najde v literatuře).

Lukáš Rotrekl:
Citace: Pavel Horský  10.11.2010, 14:41

By mě opravdu zajímalo, kdo z vás machrů bijících se do prsou dodává zákazníkovi (bytové a domovní elektroinstala ce) rozvaděč se všemi potřebnými doklady.
Jsem docela detailista, ale toto prostě vypouštím a vůbec se za to nestydím.

No snažím se, aby byl aspoň štítek, když jsem v dobrém rozmaru a mám čas tak i komplet dokladace.... ale kdy to bylo naposledy si možná ani nevzpomenu...
A pak taky na truc, když si zákazním moc vymýšli ******ny, tak mu nakopíeuju i komplet zkušební protokoly, ve třech vyhotoveních, nedělám ještě nějaký papíry, tak aby svazek měl apoň 2cm  a nutím ukládat na třech různých místech kdyby se s tím na jednom z nich něco stalo, aby byly kopie... ;D

Miroš Jan:
Citace: Pavel Horský  10.11.2010, 14:41

By mě opravdu zajímalo, kdo z vás machrů bijících se do prsou dodává zákazníkovi (bytové a domovní elektroinstala ce) rozvaděč se všemi potřebnými doklady.
Jsem docela detailista, ale toto prostě vypouštím a vůbec se za to nestydím.

Plha se hlásí.
 :)
Já VŠ na rozvaděč dodávám.

IM:
Citace: Miroš Jan  10.11.2010, 21:34

Plha se hlásí.
 :)
Já VŠ na rozvaděč dodávám.

Co to je za zkratku, Mlho?

Petr Doležal:
Hujer se hlásí:
Prosím, já to vím, mohu? Výrobní Štítek