Co myslíte? Koho se dotkne nová norma společenské odpovědnosti?

<< < (3/5) > >>

Petr Doležal:
Mne ano

Jirka Š. Svejkovský:
Samozřejmě, že vím co je ISO. Například ISO 9000, ISO 14000 ... Máme tím oblepenou firmu snad i na toaletách. Audit byl někdy v létě.

Přesto, že jsou to normy doporučující, u některých zákazníků se bez nich nechytáte. Obávám se, aby do této skupiny nespadl další podobný výtvor.

Jaroslav Ratiborský:
Asi je vhodnější projevit kladný názor k tomuto výtvoru, alespoň někomu z diskutérů to pravděpodobně udělá dobře.
Hurá hurá k lepší společenské odpovědnosti a lepším zítřkům EU a ISO.

Jan Franěk:
Ano, EU nás dosti svazuje a jejich nařízení se často nechají nazvat dosti sprostě, pro jejich nesmyslnost.
Ale toto mi příjde jako dobrý krok, i když neznám podrobnosti a vlastně prozatím ani text tohoto veledíla. Spíš mi příjde jako dobré, v této neutěšené době nastavit nějaká společenská (morální) pravidla a odpovědnost. Jediné čeho se bojím, je to, že to bude jen prázné tlachání na 500 stran.

Citace: Jaroslav Ratiborský  02.11.2010, 20:59

Hurá hurá k lepší společenské odpovědnosti a lepším zítřkům EU a ISO.

Já to chápu spíše jako osobní (jako podnikatel nebo firma) odpovědnost vůči společnosti, než odpovědnost společenskou ( což mi příjde  jako odpovědnost z dob totality, kdy nikdo nemohl za nic). Uvidíme, co se z toho vyklube.

Příjde mi tady ten hon na čarodejnice trochu předčasný, když ani neznáte text této nové normy. Je to jako pomlouvat koláč, který jsem zatím ani neochutnal. Tím to nechci ani chválit, protože nemůžu, když to vlastně neznám.

Jan Hájek:
Sakryš, uvědomuje si někdo, že ISO je organizace mimo EU?

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana