Kolik je možné v ČR zaplatit za 1 kWh?
Kamil Novák:
Dnes jsem obdržel vyúčtování od nejchudší firmy v ČR, která se rok co rok potácí na pokraji bankrotu. ;D
Z tohoto resumé vyplývá, že za uplynulých 12 měsíců jsem ve své garáži spotřeboval celých 5 kWh el. energie, za kterýžto luxus jsem jim povinován 702,30 Kč.
Tudíž v tomto případě 1 kWh stojí neuvěřitelných 140,46 Kč. (ssur)
Pokusí se tuto cenu někdo překonat?
Václav 3:
Mně se něco podobného stalo před třemi léty na chatě, na kterou se díky práci moc nedostanu. Podobnou sumu jsem tehdá zaplatil za 1 kWh. To jsou ty stálé platy za všechno možné... Zajímavé je, že např. vodárny mi neúčtují žádný stálý plat a roury ke mně vedou i když nic neodebírám a vodoměr mi namontovali také. No snad bych to tady neměl ani rozbírat, než se toho také někdo chytne.
Jan Franěk:
To ono. V honbě za zisky, se tyto firmy uchylují k různým poplatkům, které se snaží ospravedlnit vždy nějakým pojmenováním. Co to má ospravedlnit.
Vždy je to ale snaha, jak vytáhnout z toho hloupého stáda, co nejvíce peněz na luxusnější auta a podobně.
Co vám na to mám odpovědět. koukejte více svítit. Pak vá s bude kW elektřiny stát mnohem méně ;D ;D ;D
a vo tom to je
Vladimír Přibyl:
Mám stejné zkusenosti, zde zkrátka platí nepřímá úměra, čím meně odebírám tím více platím. Bohužel v opačném případě to tak není. (plc)
tomáš buřival:
Na věc je třeba se dívat pozitivně. Já garáž nemám a na auto mi svítí pouliční lampa "zadarmo". Průměrně jednou za dva roky auto vykradou zloději (podobně jako vás okrádá distributor), jen náklady jsou trochu vyšší. Narozdíl od vás ale nevím, kdo mě okrádá (-:
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana