Proč nemusí být proudový chránič na elektrickou troubu?

<< < (10/18) > >>

SMILEK:
to Tomáš Fuk:
to by jistě také šlo. Mám jen trochu subjektivní problém s tím, že plovoucí nulu jsem za posledních deset let řešil asi dvakrát, zato hlídačů fází sloužících jako těžítka mám na stole hromádku  ;D.

to Kamil Novák:
Máte naprostou pravdu, však to také soud separuje  ;). První ano chrání zejména kůži elektrikáře, druhé pak kůži všech (třeba i uživatelů stěhujících mrazáky - viz Honza Franěk výše),  které navštívila policie zjišťující případný nedbalostní podíl viny na smrti.

Jirka Š. Svejkovský:
Pochybuji, že by soud odůvodnit trest tím, že sice byly splněny minimální požadavky norem, ale mohlo se to udělat líp (to přece lze vždy).

Splnění minimálních požadavků je správné. Splnění nadstandardníc h požadavků je lepší, nikoliv povinné.

tomáš buřival:
Pořád ještě nevím, jak tepelné spotřebiče škodí chráničům...

Jan Alin:
Citace: tomáš buřival  02.09.2010, 10:34

Pořád ještě nevím, jak tepelné spotřebiče škodí chráničům...

Mají větší unikající proudy, hlavně při ohřátí topných těles. Když se k tomu přičte ještě něco na filtry elektroniky tak může dojít k vybavení chrániče aniž by bylo zařízení vadné.

František Šohajda:
Citace

Splnění minimálních požadavků je správné. Splnění nadstandardníc h požadavků je lepší, nikoliv povinné.

Každý známe situaci u zákazníků ,že je problém instalovat i minimální požadavky norem....
Nadstandart je ve většině jako z literatury sci-fi !  >:(

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana