Kdo ví jak pracuje zařízení Fostac Maximus?
Jan Alin:
Citace: Martin Novák 04.10.2010, 21:01
Kdyz pak manager narkl zminovaneho energetika, ze "svym negativnim postojem zpusobuje, ze se zarizeni jeste nenabilo", rozhodl se chlap podat okamzitou vypoved.
Já toho managera chci vidět, vyfotil bych ho synovi jako odstrašující příklad toho že i vzdělaný a movitý člověk může býti blbem. :D
Martin Novák:
Ja jsem zas dospel k zaveru, ze lidi jako ten pan manager si normalni clovek v zajmu zachovani dusevniho zdravi muze prohlizet pouze pres dalekohled na sve SVD Dragunov... ;)
Jirka Š. Svejkovský:
Sakra, kde je Evropská unie teď? Každou chvíli čteme, jak nás hodní komisaři chrání před naší vlastní hloupostí. Abychom například nepozřeli pomazánkové máslo v domění, že se jedná o máslo obyčejné. Nechtělo by to nějakou novou komisi pro ochranu spotřebitele před šamany, kartářkami a ostatními podvodníky?
Miroslav Liška:
;D ;D Pánové (poklona) , takhle jsem se velebnosti už dlouho nezasmál.
strejda:
Citace: Martin Novák 04.10.2010, 21:01
Myslim, ze prave v bodu 10.9. bude zakopan ten povestny pejsek jak se zbavit odpovednosti.
Znam chlapa, co dela energetika v jednom radsi nejmenovanem podniku, kde pan humanitarne vzdelany manager koupil za sileny peniz tohle zarizeni. Od te doby je dotycny kamarad kazde rano zvan na koberecek k managerovi a vitan rozjasanym dotazem "tak co, kolik setrime"? Posledne mu odpoved, "leda tak ho.no, velebnosti" vynesla karne opatreni za poruseni pracovni discipliny.
Kdyz pak manager narkl zminovaneho energetika, ze "svym negativnim postojem zpusobuje, ze se zarizeni jeste nenabilo", rozhodl se chlap podat okamzitou vypoved. Na rozloucenou pak jeste dostal za ukol "zpracovat graf uspor vyvolanych zarizenim v zavislosti na stavu geomagnetickeh o pole zeme a relativnim cislu slunecnich skvrn...
Takze si docela dobre dovedu predstavit ty podklady, ktere je povinen dodat zakaznik, aby neprisel o pravo na zaruku...
prosím pošlete mi název té firmy rád bych zařízení viděl na vlastní oči.
Navigace
[0] Index zpráv
[*] Předchozí strana