Jak byste definovali pojem "Technická zpráva"?

<< < (2/6) > >>

Kamil Novák:
Citace: Radek Kroutil  07.06.2010, 23:50

Součást projektové dokumentace  (whist)

... ale taky nezřídka několik stránek frází a neužitečných blábolů s nulovou vypovídací hodnotou.  (zle)

BTW: Nedávno jsem měl tu čest číst elaborát z roku 2008,  ve kterém pan takyprojektant tvrdil, že ochrana před NDN bude provedena nulováním dle ČSN 33 2000-4-41.  (!) (ssur)

Štefan Beláň:
Citace: Lojzaaa  07.06.2010, 22:58

všichni víme, k čemu je technická zpráva i co v ní ale otázka je co to je? Jednou větou. Například technická zpráva je .....

Napadá mne jednoduché slovo "vysvětlení" k určité věci, výrobku, výkresové dokumentaci ...atd. :)

Aleš Dobrovolný:
Technická zpráva je ta věc, která je povinnou součástí každého projektu a o kterou je vedená největší hádka při schvalování projektu a kterou na stavbě už vůbec nikdo nečte a potom, při kolaudaci, následuje veliké divení, cože v ní je vlastně napsáno.

Jednou větou, stačí?

IM:
Technická zpráva je součást projektové dokumentace, v rozsahu požadovaném přílohami vyhl. č. 499/2006 Sb. o dokumentaci staveb, s detailnějším specifikováním obsahu pro profese a stupně projektu.

Jirka Š.:
Citace: Aleš Dobrovolný  08.06.2010, 07:27

...a kterou na stavbě už vůbec nikdo nečte...
Mám opačnou zkušenost. Tedy hlavně v případě nějakých nestandardních projektů. Tam šéfmontér nejdříve čte technickou zprávu aby se vůbec zorientoval. Vaše tvrzení možná platí pro nějaké standardní instalace, kde si každý myslí, že už všechno zná.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana