Je elektrické pole v místnosti od nové elektroinstalace příliš silné?
tomáš buřival:
To Walter: Ještě jste zde neuvedl informaci, zda se doma cítíte lépe, když se vypne přívod elektřiny.
Fuk Tomáš:
Citace: tomáš buřival 24.05.2010, 22:28
To Walter: Ještě jste zde neuvedl informaci, zda se doma cítíte lépe, když se vypne přívod elektřiny.
Bohužel taková informace má minimální vypovídací hodnotu. Funguje totiž efekt placebo.
František Šohajda:
Citace
Komu to dnes vadí, jsou na trhu tzv.vypínače el. instalace třeba v ložnici.
Samy odpojí v nečinnosti přívod.Jednou jsem to viděl v rozvaděči od té doby jsem na to nenarazil.
Jan Walter:
Tak jsem pokrocil v patrani a bylo zjisteno, ze elektroinstala ce neni prizemnena na spolecny zemnici bod. Nevim jestli to muze mit vliv na namerene hodnoty a projevy a nasledne pocity me osoby. Mel jsem zato ze novostavby se jiz takto delaji vsechny ci je na to primo zakon ci norma. Udajne se to napravi pripojenim tam kde je hromosvod.
Dale bylo zjisteno ze zasuvkovy okruh prumeru 1.5 je jisten jisticem 16A. Pry ma byt 13A.
Technik nadale ani nezacal merit a tvaril se velmi podivne a spojil se s tvurcem elektroinstala ce a rikal ze si o tom spolu promluvi. Predpokladam ze si ponotuji co sem za cu.... ze se o to zajimam a stouram do toho. o( V lepsim pripade mu sdeli co je spatne a jak to zamest nekam. Proboha ma to revizni zpravu bez vyhrad od zhotovitele. A pokud je toto spatne jak to muze byt orazitkovano ze je vse ok ?
Kam se mohu obratit a kdo mi stopro rekne a proveri jak a co ma byt a to naprosto bez kryti kolegu z branze ? Pokud mate typ na nekoho z Plzne kdo je profik za rozumnej obnos prosim o kontakt.
František Šohajda:
Citace
Je elektrické pole v místnosti od nové elektroinstala ce příliš silné?
To máte podobnou hypotézu jako když lékař naordinuje lentilky místo silného léku ,taky silou vůle a psychickou silou pomůžou !A pacient se vyléčí! ;D
Citace
A pokud je toto spatne jak to muze byt orazitkovano ze je vse ok ?
Divím se ,že se tak divíte! :o Žijeme přeci v české republice..! (dance)
Už jsem viděl několik takových případů!Je to špatně a doporučuji nezávislého RT aby udělal revizi novou a pak teprve postupoval v protiúderu na úřadech.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana