Jak postupovat při výrobě rozvaděčů?

<< < (8/37) > >>

Miroš Jan:
Co dodat  (zle)

Kamil Novák:
Citace: Miroš Jan  11.05.2010, 23:01

Co dodat  (zle)

Jen snad to, že od těch dob, když se vyskytují závady které neohrožují bezpečnost (což je poměrně často),  tak je uvádím a nikdo s tím dosud neměl problém.
A já se nemusím opakovaně vracet na místo činu, abych zjišťoval, jestli už je vše tak jak má být.  (beach)

Martin Mlkar:
Já to zkusím zjednodušit. Revizní technik dá kladnou revizní zprávu, i když rozvaděč bude evidentně smontován elektrikářem na místě. Co tedy nutí elektrikáře aby nechal dělat kusové zkoušky, prohlášení o shodě a nevím co ještě co je potřeba k výrobě rozvaděče, krom zodpovědnosti za zapojení rozvaděče, když dojde na lámání chleba?

Kamil Novák:
Citace: Martin Mlkar  12.05.2010, 11:23

Já to zkusím zjednodušit. Revizní technik dá kladnou revizní zprávu, i když rozvaděč bude evidentně smontován elektrikářem na místě. Co tedy nutí elektrikáře aby nechal dělat kusové zkoušky, prohlášení o shodě a nevím co ještě co je potřeba k výrobě rozvaděče, krom zodpovědnosti za zapojení rozvaděče, když dojde na lámání chleba?

Řadě investorů se nelíbí, když zprovozňují nějakou novou instalaci nebo zařízení a hned od počátku se závadami, uvedenými v RZ.  (dabel)
Osobně do VRZ závady nejen píšu, ale taky na ně investory upozorňuji ústně.
A když zjistí, že se ohledně chybějících štítků nemusí nic bourat ani vrtat a že si stačí "jen" došlápnout na elektrikáře, tak se ve většině případů štítky dodatečně objeví.   (zliskat)

Martin Mlkar:
Citace: Kamil Novák  12.05.2010, 11:32

,  tak se ve většině případů štítky dodatečně objeví.   (zliskat)

A můžete prozradit co je potřeba k tomu aby získal rozvaděč, který je umístěn již v budově štítek? To přijde výrobce rozvaděčů na místo a dělá jakousi kusovou zkoušku?

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana