Co znamená v zónách výraz "příslušenství"?
Lubomír Jindra:
Citace: Martin Mlkar 28.04.2010, 22:38
Co se týká těch 5cm. Tak se jedná o to, když je postavená příčka mezi koupelnou a obývákem tak v obýváku musí být vypínač umístěn tak aby zůstalo v příčce pod vypínačem min. 5cm. Tak jsem to tedy pochopil já.
(doh) To by dávalo smysl :) To by znamenalo že taková příčka z ITONGu 7cm může být problém :D Ovšem píše se "s přihlédnutím k tloušťce stěny" takže asi dobrý, protože to by pak kuchyňská linka z druhé strany příčky kde je vana, silné 7cm byl malilinko problémek ;)
Martin Mlkar:
Citace: Lubomír Jindra 28.04.2010, 23:04
........ příčky kde je vana, silné 7cm byl malilinko problémek ;)
Bohužel ale podle mě je to bohužel tak ....
Miroš Jan:
Podívejte se do ČSN EN 50428 :)
Milan Karvánek:
Citace: Lubomír Jindra 28.04.2010, 23:04
"s přihlédnutím k tloušťce stěny" takže asi dobrý, protože to by pak kuchyňská linka z druhé strany příčky kde je vana, silné 7cm byl malilinko problémek ;)
A jsme zase u toho neprofesionali ta, neprofesionali ta, neprofesionali ta! Pokud navrhuje rekonstrukci jádra vyučený zedník pak to může být problém vždy. Pokud to kreslí projektant, měl by snad znát všechny souvislosti a navrhnout příčku silnější. A vůbec osobně bych určitě nechtěl mít zavěšené horní skříňky linky na příčce pod 10cm (surprice)
Lubomír Jindra:
Citace: Milan Karvánek 29.04.2010, 08:22
A jsme zase u toho neprofesionali ta, neprofesionali ta, neprofesionali ta! Pokud navrhuje rekonstrukci jádra vyučený zedník...
www.domacidiln a.cz
www.svepomoci. info
www.poradte.cz
www.vseumel.cz
www.ceskykutil .cz
www.bosch-do-it.cz/domácíkutil
Vygoogleno za 2 vteřiny a co s tím? Zakázat lidem cokoli doma kutit? Zablokovat vjezdy do všech možných hobby marketů? Strčit hlavu do písku a dělat že kutilství neexistuje? Prosadit zákon, že počínaje přibitím skoby pro obraz si každý musí přivolat akreditovanou pověřenou firmu, vždyť může proboha trefit kabel! Kutilství = zločin?
Svět se mění, může se nám to nelíbit, ale to je asi tak všechno co se s tím dá dělat.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana