Ako sú zabezpečené vn vodiče nad jazerom Draždiak?

<< < (2/2)

Martin Novák:
Jo, jo. Ten pan redaktor by asi nemel vychazet na ulici, protoze pravdepodobnos t ze ho srazi auto je o nekolik radu vyssi nez pravdepodobnos t padu vodice do jezera (pokud pomineme sci-fi na tema teroristicky utok :grin: ). Ale podle kolegu ze Slovenska ktereho jsem se na tento pripad ptal si z toho pan redaktor z radia Expres (jedno z nejposlouchane jsich celoplosnych radii na Slovensku) udelal tema na krizacke tazeni proti vetrnym mlynum a uz mesic je to hlavni tema zprav pomalu obden. Chodit kazdy tyden stridave za energetiky a starostou s otazkou kdy bude vedeni prelozeno - to chce kus IQ... :zz:

Jinak co se tyce odborne urovne a kvality prace zurnalistu a medii vseobecne, nekdy mne jima hruza. Kdyz si uvedomim jak podavaji informace z oboru kterym rozumim a u kterych dovedu kvalitu informaci posoudit (elektrika, pocitace, bezdratove komunikace),  vrta ve mne cervicek pochybnosti. Co kdyz i ostatni informace co nam media serviruji jsou na podobne urovni ? To fakt potes Panbu...  [icon:g19/]

Navigace

[0] Index zpráv

[*] Předchozí strana