Do které skupiny zatřídit vězeňskou celu?
Jaroslav Jonáš:
Zatřídění vězeňské cely bych si představoval podle závažnosti trestného činu, nespojoval bych to s žádnou normou 33 1610 a pod. Podle mého názoru na vězeňské cele žádné elektrické ani jiné spotřebiče, ani různé jiné předměty, nemají co dělat.
evžen29:
(poklona) panu Rozmahelovi za odpověď, i když musím podotknout že to až tak dalece není veřejně přístupný prostor( 1/musí být odsouzený,2/civilní osoba až po přisné lustraci a prokazaní zájmu, adt..
Pro ostatní štouraly, jsem zaměstnanec VS ČR ale z jistych (vám nepochopitelný ch) důvodů nebudu se identifikovat.
Vyjma skupin "C" a "B" lze se snad ztotožnit ze zbytkem.
Očekávám hodnotné podněty ve velice specifickém problemu.
František Šohajda:
TO:Jaroslav Jonáš
Pokud jsem viděl cely v televizi, tak takovou výbavu nemám ani já doma.. :D
Hi-Fi věže, DVD,SAT a pod.... ;D
Rozmahel Vladimír:
Je jedno jak si to prvozovatel zařadí, je to jeho rozhodnutí dle analýzy rizik, norma je návod, postup měření a evidence je stejný u všech kategorií a tak se jedná jen o četnost revizí. Je ale otázkou, zda se na vězení vztahuje zákoník práce. Tady asi bude ve hře i jiný předpis. V base jsem zatím nebyl / ťuk, ťuk, ťuk na dřevo /, ale dokážu si něco představit z šotů v televizi. Je jistě velký rozdíl v ubytování nejtěžších kalibrů a lidí, kteří sedí např. za neúmyslný trestný čin.
Hledět na prostor cely jako na administrativn í činnost je přinejmenším úsměvné, i když řada vězňů si běžně vyřizuje telefonicky svoji agendu venku za zdí. Z tohoto úhlu pohledu, pak jde jednoznačně o administrativn í činnost. :D
Pavel Horský:
Měl jsem tu čest provádět elektroinstala ci v prostorách nejmenované věznice ve středních Čechách. Při pohledu do oken cel odsouzených mi pak spadla brada, když vězni koukali na pokojích na TV, na oknech stáli špičkové HI-FI soustavy, na marodce byly pinpongové stoly a chudáci marodi se u nich několik hodin potili.
Přitom stojí opodál mooooc pěkný kamenolom.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana