Jak se bránit neopravněnému rozhodnutí ČEZ?
IM:
Citace: Jirka Š. Svejkovský 04.01.2010, 11:49
Jenom mě napadá, co je nedílnou součástí každého rozvaděče?
1) Projektová dokumentace
2) Zkouška
Co pan projektant na tento průšvih? Nebo, že by projekt žádný nebyl?
To slovo projektová bych vypustil.
Jan Franěk:
Dejte prosím vědět, jak to nakonec dopadlo. Jestli vám povolili vyjímku, a nebo to dodaval rozvaděčů musel předělat. Určitě to bude zajímat všechny zde.
Jirka Š. Svejkovský:
Citace: Milan Illek 04.01.2010, 11:58
To slovo projektová bych vypustil.
Síla zvyku. o:-)
Jiří Kovář12:
Tak chcete znát tajemství jak to nakonec dopadlo :-D --- momentálně vyřešeno
Jiří Kovář12:
Ne ja vam to řeknu, nejprve bych chtěl poděkovat panu Kroutilovi že byl jeho odpověď byla konkrétní a stručná to mě vesměs stačilo. Jak sleduji kolegové tak diskuze se velmi rozvířila a abych vám ujasnil spekulace kdo a jak vyráběl rozvaděče aby jste znali vyníka tak jsem to já jako OSVČ najatý firmou která má zkoušky a s němi jsem to jasně konzultoval co jim tam mam namontovat tečka. Včetně toho že jsem je nainstaloval do zdi. ..... pak pokračování asi pár kolegů zná kdo je viník a po kom se to veze když si to necháte potvrdit po telefonu a ne do deníku popř objednávku. K tomu kdo tady píše o dokumentaci bych sdělil na kolika stavbách jste dokumentaci měl?? Protože z praxe vím že staveb s dokumentací na elektroinstala ci (rekonstrukci) spol prostor domu jsem se setkal u 50% případů a zbytek si vyřeště jak chcete...... nebo jste jiného nazoru a sedíte u stolu popřípadě jste na stavbě nikdy nebyl. tímto vám objasňuji kolegové vaše spekulace. S pozdravem Jirka
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana