Jak se bránit neopravněnému rozhodnutí ČEZ?

<< < (3/6) > >>

Jan Franěk:
Jen krátce. Prostě to není neoprávněné rozhodnutí ČEZu, ale jen požadavek na uvedení odběrného místa do souladu s připojovacími podmínkami distributora. Tedy oprávněný.
Nejrychleji to vyřešíte tak, když to uvedete dopořádku, nebo někde "namažete" . V prvním případě to odnese váš dodavatel rozvaděčů měření, a v druhém VY, jako úplatkář (tedy i spoluinvestor, ale jen pokud najdete tu správnou osobu). Vyberte si.

PS: asi bych volil 1 . Zaplatil jsem přece za zboží v pořádku ne?

František Šohajda:
Souhlasím s kolegou Fraňkem....pok ud znám v okolí spoustu výrobců elměr. rozvaděčů, žádný si nedovolí dát tam slaněné vodiče !!A je jedno jestli je to pro E ON nebo ČEZ.
Proč?Protože se mu to nevyplatí a opravy nejsou výnosné..! ;D

Pavel Horský:
Určitě bych neprodleně celý problém začal řešit s výrobcem a dodavatelem elektroměrovýc h rozvaděčů. Fa Moeller nepatří k žádným nováčkům na trhu a jsem přesvědčen, že se spolu domluvíte na takovém řešení, které dá vše do pořádku.

Petr Liskar:
Citace: Pavel Horský  03.01.2010, 14:13

Určitě bych neprodleně celý problém začal řešit s výrobcem a dodavatelem elektroměrovýc h rozvaděčů. Fa Moeller nepatří k žádným nováčkům na trhu a jsem přesvědčen, že se spolu domluvíte na takovém řešení, které dá vše do pořádku.

Já se obávám, že to budou řešit akorát sami se sebou a Moeeler je v tom nevinně. Pokud použili Moellera, tak pravděpodobně U7 EMR. To je ale jen výrobní komponent, nikoliv finálně vydrátovaný rozvaděč s výrobním štítkem...

Jan Franěk:
Citace: Petr Liskar  03.01.2010, 14:51

Já se obávám, že to budou řešit akorát sami se sebou a Moeeler je v tom nevinně. Pokud použili Moellera, tak pravděpodobně U7 EMR. To je ale jen výrobní komponent, nikoliv finálně vydrátovaný rozvaděč s výrobním štítkem...

Ale ten kdo to sestavil, vydrátoval a dodal na trh, je výrobcem se všemi povinostmi (neberu v potaz to, jestli může nebo nemůže vyrábět rozvaděče. to předpokládám, že může a proto se do toho pustil). Proto on musí uvést výrobek do pořádku. Na tohle téma už zde bylo dost diskuzí.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana