Jak může vadný startér zářivkové trubice způsobit vybavení RCD?
Jiří Schwarz:
Ty proudové chrániče se někdy chovají zdánlivě podivně.
Ve vašem případě bych si uměl představit nějaký "nedokonalý" zkrat vodiče od žhavení zářivky na startér. Za předpokladu, že přívod N bude na trubici a přívod L bude na tlumivku, nemusí se nic dít, pokud "svod" bude nedokonalý (svod mezi PE a N), ale v okamžiku, kdy startér sepne, už tam budou jiné poměry a může to mít vliv na chránič.
Netvrdím, že to tím, je, ale už jsem něco podobného našel (skřípnutý drát a časem se promačkala izolace na drátu i barva na plechu)
Petr Liskar:
Tak jsem na to nakonec přišel. Na vině je tlumivka, která má svod. Svod se bohužel projevuje až po větším zahřátí tlumivky. Takže ten vadný startér je katalyzátor - prostě si tu plumivku vyhřál na "provozní" teplotu :o
Václav 3:
Docela běžný stav starších těles s klasickými tlumivkami. Nedávno jsem vyměňoval tlumivky v několika tělesech, právě pro jejich svod. Obvykle se nejprve začne zvyšovat hlučnost tlumivky, posléze začne vykazovat svod. Nejčastěji se to stává v místech, kde se často mění teplota a dochází ke kondenzaci vzdušné vlhkosti, nejhorší bývají nevytápěné haly a částečně otevřené přístřešky.
Navigace
[0] Index zpráv
[*] Předchozí strana