Funguje sjednávání malých zakázek formou aukcí?

<< < (2/2)

Tomáš Jarovec:
Citace: Miroslav Minařík  12.12.2009, 22:33

Apropo, sami vyvíjíme aplikaci na nalezení odborníků,  ale ta je zmiňovaným projektům na hony vzdálená.

To se mi líbí. Napadlo mne, že se tu něco podobného buduje. Jako zákazník bych uvítal hlavně reference jiných zákazníků. Samozřejmě zákazník, který by mohl udělovat hodnocení musí být plně identifikován, aby se předešlo různým anonymním útokům a konkurenčnímu boji (zde jsem právě měl na mysli příklad ze vzájemného hodnocení prodávajícího a kupujícího v internetových aukcích). Ještě kdyby takový systém fungoval i v jiných řemeslných odvětvích. Určitě by to pomohlo ke zlepšení úrovně služeb a důvěry v ně. Přeji mnoho zdaru v budování aplikace - alespoň pro odvětví elektro.

Miroslav Minařík:
Citace: Tomáš Jarovec  12.12.2009, 23:45

JJ, máme tu hodně rozděláno pro elektrikáře. Nejvíce na tom makají lidi z Clusteru. Celý projekt má pomoci spotřebitelům si mít z čeho vybrat a těm elektrikářům, kteří nechodí kanálem (anonymové).
Teď se nám to však trošku pozastavilo, protože dokončujeme jiné projekty. Ale v každém případě ti, kteří nám věří se mají nač těšit.

Navigace

[0] Index zpráv

[*] Předchozí strana