Zapojí mi CEZ hodiny bez toho, že by požadovali elektroměr na hranici pozemku?

<< < (2/3) > >>

Jaroslav Hasala:
V oprávněných případech je možné po dohodě umístit elektroměr i jinde než je požadováno v připojovacích podmínkách. Co se týká situace na JM, nebylo by to úplně bez šance.

Stanislav Pavézka :
Se stejnou situaci jsem setkal před 2 roky a v okrese Břeclav a elektroměr musel ven.Bylo mně sděleno,že právě proto,že to bylo tak dlouho odpojeno.Přito m v Brně pokud se jedná o rekonstrukci elektroinstala ce měření ven nemusí.Potom se v tom vyznejme.Dopor učení ,zavolejte si na EON.

Petr Mužík:
pane Pavézka, jsem také z okresu Břeclav, a musím říct, že jsem se bez větších problémů dohodl s dodavatelem el. energie (E.ON) na umístění elektroměru uvnitř objektu...Ale pokud se s vámi dodavatel nechce dohodnout mu zkuste dát odkaz na zákon č. 458 - Energetický zákon, kde toto nařízení vůbec není!! A na to by měli reagovat. Je sice otázka jestli to pomůže. Každopádně souhlasím s tvrzením p. Beláně...Snaži t se dohodnout.
Petr Mužík

Jan Franěk:
Podle mých zkušeností je to věc dohody.Jsou místa kde nemáte šanci a další kde není problém dohodnout se.Existují sice nějaké předpisy pro umístění, ale všude je to o lidech.Je potřeba,jak už bylo napsáno, podat nejdříve žádost a pak to teprve řešit dle požadavků RZ.Při nesouhlasu požádat o vyjímku a čekat jak to dopadne. Hodně štěstí.

Jan Franěk:
Podle mých zkušeností je to věc dohody.Jsou místa kde nemáte šanci a další kde není problém dohodnout se.Existují sice nějaké předpisy pro umístění, ale všude je to o lidech.Je potřeba,jak už bylo napsáno, podat nejdříve žádost a pak to teprve řešit dle požadavků RZ.Při nesouhlasu požádat o vyjímku a čekat jak to dopadne. Hodně štěstí.:zz::zz:

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana