Lze provozovat topnou spirálu na 110V v naší síti bez měniče?
Jirka Š.:
Citace: JirkaSaufl 27.10.2009, 12:24
Ten předehřev je u tohoto motoru (4.7L V8 benzín)opravdu pouze pro případ velké nouze. V manuálu se píše o teplotách trvale pod -30C tři dny po sobě (Blíží se k limitním hodnotám mrazuvzdornost i chladících kapalin) Pak až zapínat a nechat běžet celou noc.
Reagoval jsem jen na tuto pasáž, opravdu nechci směsí měnit napětí ;)
Nicméně přemýšlíte-li takto nad výkonem trafa v kombinaci s příkonem topného tělíska, tak raději příliš neexperimentuj te, nic ve zlém.
Jinak mi ten kilowattový příkon v kombinaci s touto aplikací přijde opravdu zbytečně mnoho. Na udržení nezamrzlého motoru.
A.... nechcete mi doufám tvrdit, že pracovní teplota tohoto motoru je vyšší než nějakých necelých 100st Celsia, že ne.....? ;)
JirkaSaufl:
No to vás teda asi zklamu, běžná provozní teplota tohoto motoru je 98-104 stupňů C, při pomalé jízdě v terénu 110, bez jakýchkoliv problémů. Varování o možném přehřátí se zapíná až při 124 C. Asi sem nemůžu jako neregistrovaný vložit fotku, tak aspoň odkaz na přístrojovou desku. Teploměr je vpravo http://www.wjjeeps.com/2002gauges4.jpg Bohužel jen s Fahrenheitama. Jestli máte zájem mohu vám fotku z mého auta poslat na mail. Mám teploměr ve stupních, je to tam krásně vidět. Nebo chcete odkaz na dílenský manuál? Tam je vše popsané do detailu..
Díky vysoké teplotě motory dosahují lepší účinosti. A tím i lepších emisí-a o to jde v USA především. Na druhou stranu to klade vysoké nároky na materiály.
Právě, že s trafem experimentovat nehodlám, takže se radši ptám. Horší by bylo se nezeptat a pak mít vyhořelé trafo..
Jirka Š.:
Asi hodně přetlaková chladící soustava. Nicméně spíše jsou tu nároky na tlak než na teplotu.
Jasně, je dobře, že se ptáte. Ale snadno se pozná, že o elektrice nic nevíte, tedy některé odborné rady typu dioda, kondenzátor apod. mohou pro vás být spíše nebezpečné. Ale neberte to ve zlém, to je jen konstatování - asi rozumíte něčemu jinému ;)
Samozřejmě pokud byste spirálu přehřál vyšším napětím, tak kromě toho, že by asi přehořela, by se vám mohla rychle odšpuntovat ta protimrazová zátka. A ani blok motoru nemá rád rychlé nerovnoměrné zahřátí.
Jiří Schwarz:
Potvrzuji ten názor, že dioda není správné řešení, protože nesnižuje "napětí" na polovinu, ale pouze omezuje "dobu ohřevu" na polovinu, takže průměrný výkon snižuje "na polovinu", ale připojením na dvojnásobné napětí stoupne výkon 4x (o něco méně, protože se oteplením stoupne odpor topné spirály).
JirkaSaufl:
Tak to já si zas myslím, že o "elektrice" nějaká malé povědomí mám. S diodou je mi to celkem jasné-už z principu její funkce vyplývá, že nemůže snížit napětí na polovinu.. Ale mohl by to někdo trochu rozvést s tím kondenzátorem? Myslím, že chápu celkem rychle..Zajímá mě to už jen z teoretického hlediska. Rozhodl jsem se pro trafo 230/110V 1500W.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana