Nemáte bližší info o reportáži TV Nova probíjení přes zásuvky a vodovod?
Miroslav Minařík:
Volal jsem starostovi obce. Pokud mám brát vážně volání o pomoc a to z úst starosty, pak tak činím.
Volal jsem odborníkům na měření bludných proudů a vf energií. Ovšem není to o řešení zde, ale o seriozních měřeních za účasti majitelů sítí.
Obec se obrátila na pražské ČVUT. Nyní má proběhnout šetření telekomunikací .
Když budeme mít informace seriózních zdrojů (nikoliv jedna paní povídala), dá se po něčem pátrat.
Petr Doležal:
Hernajs, kdybych měl čas, chtěl bych tam strávit 24 hodin nonstop. Dvě flašky červeného a oči a uši "na šťopkách". Taky s buzolou, jestli se nezblázní střelka jako v Bermudském trojúhelníku.
občan Strašic:
Strašně moc (poklona) , prosím, nenechávejte to být, tady si s tím fakt nevíme rady a co když to v tom domě někoho zabije ?
Obec vám bude vděčná a jistě zprostředkuje setkání se všemi potřebnými institucemi.
Ještě jednou díky, občan Strašic.
http://www.strasice.eu/index.php?page=forumtema&id=5
Jan Lukáš:
Citace: Miroslav Minařík 30.10.2009, 17:32
Volal jsem starostovi obce. Pokud mám brát vážně volání o pomoc a to z úst starosty, pak tak činím.
Volal jsem odborníkům na měření bludných proudů a vf energií. Ovšem není to o řešení zde, ale o seriozních měřeních za účasti majitelů sítí.
Obec se obrátila na pražské ČVUT. Nyní má proběhnout šetření telekomunikací .
Když budeme mít informace seriózních zdrojů (nikoliv jedna paní povídala), dá se po něčem pátrat.
OKi, krok správným směrem. Je to ještě ZČ nebo už střední čechy? V ZČ dokáži ČTU popohnat.... :D
Petr Doležal:
Nebylo by na škodu vědět, kdy se dům postavil, zda jeho obyvatelé jsou původními majiteli. Pokud ne, tak proč to původní prodávali. Tuším, že tam bydlí 10 let, to už dělá 10 let a nebo v poslední době ? Když nastaly ty jevy, jak se o tom TV NOVA dozvěděla ? Od majitelů či techniků RZ ?
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana