Nemáte bližší info o reportáži TV Nova probíjení přes zásuvky a vodovod?
Hugo K.:
Mám to do Strašic přes "dva kopce".Snažím se ptát,zatím nic.
Na vojsko bych to nesváděl. Doby kdy v lesích bylo víc vojáků než stromů jsou dávno pryč.
Je zajímavý údaj o nově stavěné solární elektrárně.Jes tli panely působí jako zrcadlo..?
I Jericho takhle nějak padlo.
Kamil Novák:
Citace: Hugo K. 29.10.2009, 21:18
...Jestli panely působí jako zrcadlo..?
...tak by té energie moc nevyprodukoval y. ;)
Hugo K.:
Myslel jsem pro jiné vlnové délky než viditelné světlo.
JohnB:
Pánové,
chtěl bych se jen jako náhodný pocestný zeptat, zda vám spíše nepřijde, že se jedná o HOAX.
Přece jenom není to poprvé, kdy se nějací lidé snaží zviditelnit v TV.
Mimo tuto zprávu jsem i zachytil o požáru v kasárnách.
Nepřijde vám, že toho je na tak malé město/vesnici najednou příliš mnoho ? Taková náhoda..
Je jen otázkou, kdy si to média spojí.. a znovu "dofouknou"
Otázka druhá, zda to opravdu nemá souvislost. Osobně jsem pro zachování logického a kritického myšlení.
29. října 2009 09:36
STRAŠICE (Rokycansko) (ČTK) - Technická závada na výrobní lince byla příčinou středečního velkého požáru v areálu bývalých kasáren ve Strašicích. Na lince na zpracování vyřazených elektrospotřeb ičů vznikla škoda za tři miliony korun. Šlo o stejnou závodu jako letos v květnu, řekla ČTK mluvčí krajských hasičů Alena Marešová.
V areálu, který je v provozu dva roky, hasiči likvidovali rozsáhlý požár už potřetí. Loni v říjnu tam vyhořel sklad starých lednic a televizorů.
"Pět hasičských jednotek likvidovalo požár pět hodin," uvedla Marešová. Podle starosty Strašic Jiřího Hahnera se zřejmě přehřál gumový dopravník a od něj se vzňaly granulované plasty na lince. "Obrovská mračna zplodin šla do lesů směrem k vojenskému prostoru Brdy, nikoli na obec," uvedl. Pokud by emise, které na místě měřila laboratoř hasičů, mířily na vesnici, obec by vyhlásila zákaz vycházení a otevírání oken.
Zástupci obce museli přivolat lékaře k popálené obsluze. "Na místě budou ještě vyšetřovat hasiči. Bude také jednat s vlastníkem," uvedl Hahner. Podle něj zatím linka funguje v prodlouženém zkušebním provozu.
Požár ve stejném zpracovatelské m provozu likvidovali hasiči i letos v květnu a v říjnu loňského roku. V prvním případě na místě nezjistili žádné zvýšené koncentrace nebezpečných látek ve vzduchu, ve druhém byl v obci vyhlášen i zákaz vycházení a otevírání oken, protože se zplodiny z hořících plastů dostaly do ovzduší. Elektrotechnic ké přístroje zpracovává recyklační linka, údajně největší a nejmodernější v ČR. Před dvěma lety ji otevřela plzeňská firma D+P Rekont.
Fuk Tomáš:
Citace: Jan Lukáš 29.10.2009, 20:11
Jo VF výboje. To bude ono. ... Pokud by to bylo VF, už dávno by tam ty lidi nebyly. No ale na ČTU dělo kolega, jsem zvědav co zjistí :D :D :D
Jo jo, vf výboje, které rozbíjejí čiré sklo ;D
To sklo má první absorpční centra v ultrafialové oblasti, nižších frekvencí si ani nevšimne. Takže nejspíš úžasně výkonný tajemný zdroj gamma záření, které plasty zapálí, sklo rozbíjí a lidi to přežijí...
Citace: JohnB 29.10.2009, 21:43
Dobrý den Pánové,
chtěl bych se jen jako náhodný pocestný zeptat, zda Vám spíše nepřijde, že se jedná o HOAX.
Vřelý souhlas.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana