Nemáte bližší info o reportáži TV Nova probíjení přes zásuvky a vodovod?

<< < (26/52) > >>

Miroslav Minařík:
Citace: Štefan Beláň  01.11.2009, 21:48

TO: Kelbich
Pochopitelně že jsem neměl na mysli přeložený videozáznam kýmsi. ??
Myslel jsem přímý přenos věrohodným zprostředkovat elem a skutečný záznam vzniku všech popsaných jevů - počátek zahoření, průběh praskání skla, škvaření PVC...atd.

Tomu bych osobně dal přednost a určitě by mne tyto jevy začaly vážně zajímat. Zatím jsou to jen dohady a pochybnosti. :-[

Plně souhlasím se Štefanem,
toto měly být první kroky, co se měly udělat hned zkraje. Ale přátelé, podle toho co jsem zjistil se již roviny nízkofrekvenčn í můžeme vzdálit klidně pryč.
Pracujeme na tom na pozadí ...

Petr Doležal:
 :D  z diskuse
www.blesk.cz
" Pozůstatek války
 Hovoří se dokonce o tom, že Němci kdesi mezi Strašicemi a Míšovem měli pod zemí laboratoř s pokusným jaderným reaktorem, který v automatickém režimu stále pracuje.

Radek Červený:
Tak dnes na krvavce Nově bylo, že jejich štáb údajně sledoval posledních 24 hodin dům kamerou, ale jak na potvoru se nic nedělo. Nebo jen klučina nenašel odvahu vlézt do záběru??  ;D

Miroslav Minařík:
Dnešním šetřením jsem zjistil, že zmiňovaná média zamlčují zjištěná fakta a názory.
Tím se pouze prodlužuje agónie trapného mediálního byznysu, který vyzní pozitivně především pro sledovanost.

Zásadní chybou bylo zjištěné výsledky zveřejňovat, protože pachatel si přizpůsoboval dle situace.
Všimněte si, že v žádném případě se média neobrací na odborníky, vždy strčí mikrofon někomu, kdo neví jaký je rozdíl mezi proudem a napětím a chce po něm názor. A taky jej dostanou, slepice, jističe, ovce, armáda, fotovoltaika, duchové ...
Možná je to tím, že sami redaktoři neví o čem je řeč a tak se obrací na každého, kdo ještě nebyl před kamerou a chce zamávat své rodině.
 (zle)

Fuk Tomáš:
Citace: Radek Červený  02.11.2009, 20:08

Tak dnes na krvavce Nově bylo, že jejich štáb údajně sledoval posledních 24 hodin dům kamerou, ale jak na potvoru se nic nedělo. Nebo jen klučina nenašel odvahu vlézt do záběru??  ;D

Stejný efekt se projevil, když pobývali na místě seriózní, nikoli senzacechtiví svědci. Technici ČEZ, geofyzici... Prostě klasika.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana