Jak signalizovat osvětlení na WC?
Aleš Bílek:
Lze LED použít na 230V bez krytu?
Miroslav Nyč:
Také používám žárovičku 6 V zapojenou do série v malé izolační krabičce, která je nad zárubní dveří před WC. Malé, laciné a jednoduché. Žárovičku jsem za cca 16 let ještě neměnil, sále funguje.
Martin Novák:
Jiste se tady co nevidet najde nekdo, kdo vas upozorni ze toto je reseni od Premka Podlahy a je nepripustne a zivotu nebezpecne(jen opomene rict proc) a nebo ze jsme ve 21. stoleti a tak jedinym pripustnym resenim je nechat si dovezt ten zminovany vypinac z USA nebo koupit profesionalni reseni od nejake velke, nejlip nadnarodni spolecnosti.
Jednoduche rady a technicky elegantni reseni co temer nic nestoji a jsou hotova za pul hodiny nejsou komunitou na tomto servru prijmany s pochopenim, jak jsem se uz na svy skode nekolik krat presvedcil...
Štefan Beláň:
Při mé praxi jsem se mnohokrát přesvědčil, že spoléhat na lidský zásah je neúčinné, ať je provedena sebelepší signalizace a upozornění obsluhy.
Jediné co funguje, je plně automatický provoz. Proto upřednostňuji a doporučuji použití pohybových čidel.
Miroslav Nyč:
Žárovička není z mé hlavy. Podle mne je to ale stále perlička. Už můj otec toto měl nainstalováno asi před čtyřiceti lety, tj. mnoho let před zveřejněním p. Podlahou. Jsem si vědom toho, že žárovička není možným řešením pro komerční účely. Žijeme již v době, kdy jsou jiné vhodné systémy pro hlídání osvětlení protorů již běžně k dostání a v odpovídajícím provedení. Viz např. příspěvek p. Štefana Beláně.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana