Jak signalizovat osvětlení na WC?
Petr Škach:
Pro případné další zájemce: schémátka jsou tady
Je jasné, že se jedná o amatérské řešení a mnozí asi budou mít výhrady.
Roman Šulc:
Možná by se také ujalo nějaké schéma spojení pohybového a zvukového čidla.Obě dvě veličiny se na WC vyskytují a myslím si že pro domácí kutily to není problém.
Miloslav Janoušek:
Dobré téma.Každá diskuse končí diskusí o výsledku snažení na oné zmiňované místnosti.Pane Hasalo,s tím svícením v domě asi nebudete sám.Také u nás svítí většinou více oken,než je přítomných v domě.Na jednu místnost připadá méně než jeden člověk.Kolikrá t je lepší svitit,než pořád blikat.Zpět k tématu.Jako elektrikář si to pro sebe udělám,ale na kšeft si myslím,že je to prodělečné a nebo drahé.Chce to na tištěný spoj,ten přizpůsobit vypínači.Styl vrabčí hnízdo se mi nelíbí,ale je rychlejší.
Pánové projektanti,nenašli jste v nějakém katalogu již hotový výrobek za přijatelnou cenu?
Petr Škach:
Na uvedeném odkaze jsem samozřejmě uvedl jen schema. Sám jsem to dával na malý plošný spoj (asi 1,5 x 2,5 cm) - žádné "vrabčí hnízdo". Původní tazatel chtěl jednu kontrolku pouze na tu "vylučovací" místnost a ne na kšeft.
Miloslav Janoušek:
S tím kšeftem jsem to myslel všeobecně,zájemců bude jistě víc.Dělat nějaký "bastl" pro cizí lidi bych si netroufal.Co na to revizáci?
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana