Jak slozite je posilit jistice pro venkovni podium s obcerstvovacim zazemim?

<< < (2/4) > >>

Martin Novák:
Citace: Zdenek 2752  25.08.2009, 13:37

Za neodbornost se není třeba omlouvat. Nikdo nemůže být odborníkem ve všem.
Psaní bez diakritiky bych ovšem omluvil jen kdyby pisatel byl v Americe a neměl českou klávesnici.

Prominte, ale zeptam se. Jsem stale jeste na odbornem foru elektrika.cz, nebo jsem nedopatrenim vlezl na forum hnidopichove a cestinari.cz ?

xsvenx:
 (poklona)  mnohokrát za reakce, určitě se obrátím na odborníka, který celou věc vyprojektuje, zřejmě se totiž nejedná o tak snadnou záležitost, jak jsem přepokládal..

Jinak za psaní bez diakritky se omlouvám, ale zvyk je železná košile - používám hodně angličtinu, takže mi horní řádka klávesnice není příliš sympatická ;).

Zdraví,

Sven Nevlida

Michal Kolesa:
Citace: Otakar Dosbaba  25.08.2009, 09:15

Především je to otázka pro projektanta, který uvidí situaci přímo na místě.

To znamená, že projektant musí mít řidičák, aby mohl jezdit po poukách, kde by mohli být různé "jarmarky",  po  novostavbách ?

Mě by doktorka řidičák asi nepovolila (konzultoval jsem to na automobilovém foru, link uvádět nebudu, protože by ho zdejší admini smazali)

Jirka Š. Svejkovský:
Citace: Michal Kolesa  26.08.2009, 09:23

To znamená, že projektant musí mít řidičák, aby mohl jezdit po poukách, kde by mohli být různé "jarmarky",  po  novostavbách ?

Samostatný projektant bez řidičáku je nepoužitelný. Myslíte, že vám někdo bude servírovat informace až domů? Nebo že to objedete vlakem?

Citace: Michal Kolesa  26.08.2009, 09:23

konzultoval jsem to na automobilovém foru

Tak to není zrovna nejlepší zdroj informací. Musíte se zeptat přímo paní doktorky.

Michal Kolesa:
Existují snad projektanti "nesamostatný" v pracovním poměru. Vy jset taky zaměstnanec (máte to v profilu). Nechcete mi napsat na ICQ 149 413 489 nebo na skype michal.kolesa, abychom "nedělali" v diskuzi bordel ? Chtěl bych to prodiskutovat, ať se něco nového dovím

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana