Musí mít nový dům v síti TNCS v rozvaděči pospojované všecky zeme?
Michal Procházka:
Citace: Kamil Novák 07.08.2009, 16:25
Přiznám se, že tomuto bodu moc nerozumím. :-\
Netuším, co skrývá pod označením "náš" RT.
Jestliže jste firma, která má mezi zaměstnanci nějakého RT, tak je vše jasné (toho byste ale asi nenaháněl do práce 45 dnů).
Jestliže se ale jedná o běžný smluvní vztah (tedy o službu za úplatu), pak nevím, proč nebyl ten "váš" již dávno nahrazen. :o
Když se "vašemu" nechce pracovat, nebo toho má třeba moc, tak by se jistě v okolí našlo několik dalších, kteří by jej rádi nahradili.
Napsal jsem náš "revizní technik" :) myslel jsem to ironicky, když uvážím jakým způsobem s námi jednal a jak vše odborně zrevidoval... ;)
Tento revizní technik byl vybrán developerem stavby a vyřizoval všecky domy v okolí, 45 dní říkal, že trvá, než e.on žádost o připojení zaeviduje. Dopis jsme smolili 30/6/09, kdy jsme ještě byli přesvědčeni o vině e.onu...
Citace: Edmund Pantůček 07.08.2009, 14:59
Hlavně ale zažalujte toho, kdo všechny země nepropojil. Zkuste cokoli - od napadení až po obecné ohrožení. Nějaký trestný čin se najde.
(dance)
8) Mno, stačilo by mi, kdyby mi nahradili škodu... ale v krajním případě i tohle je možnost...
Mnohokrát (poklona) za Vaše odpovědi! (drinks)
František Šohajda:
TO:Procházka
E ON má své odborníky aby nemuseli nic platit....to je mimořádný stav když něco zaplatí....mimochodem proč musí být uzemněn PRIS nebo hl. rozvaděč.....aby se předešlo
těmto stavům jak popisujete že se na straně ditributora přeruší vodič PEN..../nebojte se distributor je sychrován kvůli škodám/.....tady pomůže jen soudní znalec oboru elektro....
distributor E ON vám dá tolik poznatků že proč oni neodpovídají za škodu při přerušení vodiče PEN že to lejstro bude číst půl hodiny.....
Rudo:
http://picasaweb.google.com/lh/photo/21iEhtmylBdO9F315zzrlA?authkey=Gv1sRgCM-os_fEyNqOpwE&feat=directlink, na prívodovom ističi 25A - je klema ! - medzi L1 a L2, nerozumiem.... ....vid fotto!!!
Miroš Jan:
To : Rudo
Ta klema, je mezi L1 na přívodu, a mezi jističem HDO !
Rudo:
Citace: Miroš Jan 10.08.2009, 23:31
To : Rudo
Ta klema, je mezi L1 na přívodu, a mezi jističem HDO !
Máte pravdu, zle to je vidieť....
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana