Mohu umístit průtokový ohřívač přímo do sprchového koutu?
Jiří Schwarz:
u přístroje s krytím IP25 bych si dal pozor jestli si ze mě výrobce nedělá srandu.
Ochránit elektrické zařízení před tryskající vodou a a nemít lepší ochranu před pevnými předměty než 2, to vypadá podezřele.
Dát si to do sprchy považuji za pokus o rituální sebevraždu
Kamil Novák:
Citace: Jiří Schwarz 05.08.2009, 09:30
u přístroje s krytím IP25 bych si dal pozor jestli si ze mě výrobce nedělá srandu.
Ochránit elektrické zařízení před tryskající vodou a a nemít lepší ochranu před pevnými předměty než 2, to vypadá podezřele.
Dát si to do sprchy považuji za pokus o rituální sebevraždu
nedělá :o
Pavel Horský:
A opět jde o to, že tento průtokáč není určení pro sprchu http://www.zatop.cz/index.php?main_page=product_info&products_id=134
Remeš Petr:
Všechno chápu,ale i ten silnější,který má 4,4kw jsou stejné technické údaje akorát jištění 20A,výrobce uvádí že je možno je instalovat do zony 1 a 2 taky mám z toho obavu,že bych se sprchoval a za mnou na stěně 230V a přesto že píšete že ten 3,5KW je slabý tak ho výrobce vyrábí i jako sprchový.
Kamil Táborský:
Myslíte něco takového....vi z.obr.
Problém s krytím nevidím. IPx5 je určeno do prostor s tryskající vodou
což sprchový kout je. O prostor s intenzivně tryskající vodou,dočasným ponořením nebo trvalým ponořením se nejedná (no)
Co se týče výkonu 3,5KW pro sprchování,tak tento výkon je na hraně ,ale je určitě dostačující. Na sprchování je ideální maximální teplota 40stupnů.
Při tomto max.výkonu a této max.teplotě proteče baterií cca 2,5litrů za minutu,což je pro sprchování dostačující.
Je však zapotřebí použít správnou sprchovou hlavici, jelikož při rychlejším průtoku vody baterií se voda neohřeje na požadovanou teplotu
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana