Co to je "Mášova souprava" ?

<< < (6/10) > >>

Ladislav Koštejn:
To Kolega Fuk:
To má být hon na čarodějnice, tak mi kolego poraďte (máte to v mottu)
Myslel jsem, že původní otázka byla na Mášovu soupravu.
SICHR jsem si nekoupil ale používám ho protože odebíráme výrobky OEZ.
Nikdo není 100% tak mi poraďte čeho se mám chytit při určení vypínacích charakteristik, impedance a jištění silových kabelů  od 100 do 500 A
P.S. Myslel jsem že jsme kolegové a budeme si vzájemně vyměňovat zkušenosti a nehledat na druhém chyby, asi jsem se mýlil.

To kolega Bernard:Vy jste mne potěšil, takto si to představuji.

Jirka Š. Svejkovský:
Ale my se vám všichni snažíme předat své zkušenosti, nebo ne?

Od Mášovky jsme se ale odchýlili, to je pravda.

Ladislav Koštejn:
to kolega Svejkovský:
vás jsem tím rozhodně nemyslel ;)
Ale někdy se to na diskusi malinko "zvrhává" to snad uznáte.
Mě mrzí,  že jsem něco v dobré vůli dal "do placu" a hned dostanu po čuni
dobře mi tak, příště to už neudělám.
S pozdravem "Za elektriku jednodušší"
L. Koštejn

Jan Alin:
Citace: Ladislav Koštejn  12.06.2009, 14:08

Kdybych tušil co rozpoutám tak sem tu poznámku nenapsal, opravdu mě to jen pobavilo a Sichr sám používám.
Pro větší průřezy a jištění kde nelze měřit přesně lze použít výpočet a Sichr je na to jak dělaný, jen bych uváděl že jištění vyhovuje požadavkům norem a ne Sichru. Je to spíš otázka formulace než postupu, ten máte správný. Kolikrát sem se sám sobě nasmál když sem si po sobě četl text který sem zpracovával dlouho do noci, někdy sem nepřišel ani na to co tím básník chtěl říct  ;).

Fuk Tomáš:
Citace: Ladislav Koštejn  12.06.2009, 13:15

To Kolega Fuk:
To má být hon na čarodějnice, tak mi kolego poraďte (máte to v mottu)
...
P.S. Myslel jsem že jsme kolegové a budeme si vzájemně vyměňovat zkušenosti a nehledat na druhém chyby, asi jsem se mýlil.

Proboha, takhle jsem to přece nemínil. Vždyť jsem psal o užitečné atd. pomůcce, snad z toho bylo zřejmé, že mám na mysli ten SICHR. Jenom je třeba si občas uvědomit meze, které každý pomocník má, a podle toho s ním nakládat.
Smysl mého příspěvku byl v tom, že nemůžete použít SICHR jako nějakou potvrzující autoritu v revizní zprávě - z důvodu, že k tomu účelu postrádá některé atributy. Nic víc za tím není.

Citace: Ladislav Koštejn  12.06.2009, 14:08

To by nebyla dobrá reakce. Znáte to - kdo se "hloupě" zeptá, vypadá hloupě 5 minut. Kdo se nezeptá, zůstane hloupý celý život.

P.S. chyby na sobě hledat nemusíme, máme je každý  :D

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana