Co to je "Mášova souprava" ?

<< < (4/10) > >>

Jan Alin:
Citace: Ladislav Koštejn  12.06.2009, 11:47

To Svejkovský:
Abyste mi věřil.

Neodolal jsem nahlédnout a formulace "Stávající jištění 3 x PH 0 / 100 A
Vyhovuje programu  SICHR 7" se mi líbí   :D. Jen netuším proč má jištění vyhovovat programu.  ;)

Fuk Tomáš:
Citace: Jan Alin  12.06.2009, 12:09

Vyhovuje programu  SICHR 7" se mi líbí   :D. Jen netuším proč má jištění vyhovovat programu.  ;)

Už chybí jenom psát taky "instalace vyhovuje použitému měřáku"  :D

Jirka Š. Svejkovský:
Citace: Ladislav Koštejn  12.06.2009, 11:36

To Svejkovský:
PROFITEST 0100 S  mě to na display zobrazil už móóc krát zvlášť u hlavních rozvaděčů u nás v bývalé ČKD H.K. nulák přizemněn skoro na každém metru.
Nevěříte? Věřte! ;) (dance) :P

Vy opravdu věříte tomu co vidíte (na displeji)? Já v katalogovém listu čtu toto:

Jmenovitý rozsah použití: 0,15 ... 0,49 Ω ±(10% v.M.+2D)

Řekl bych, že vše pod touto hodnotou je hausnumero a napsat to do revizní zprávy bych si netroufl.

Ladislav Koštejn:
To Alin:
To jsem si naběhl, že jsem tam tu přílohu vůbec dával  :'( (norm) to zase bude šťourání! (mám tam ještě jeden překlep "hledejte šmudlové")
Pro vysvětlení toto je torzo rev. zprávy v dalších částích zdůvodňuji, že instalace odpovídá platným předpisům např. ČSN 332000-5-523 atd.
Zároveň přikládám v příloze výtisk charakterisk, schéma paprsku a vypočítané parametry programem SICHR.
Každý dělá svoji práci jak nejlépe umí!
Nevím co je špatného na SICHRU?
Když vám projektant vytvoří projekt pomocí nějakého programu, který je autorizovaný, tak to taky berete.
Nebo Vy přikládáte výpočty na 5 stranek počítané na logáru.

Martin Kurka:
Vážený pane Čechuro,
posílám popis Mášovy soupravy i Nulometu.
Máte příjmení jako autor detektivek.
Při hledání v "památkách chráněných tátem" jsem si připadal jako detektiv Edward Mayer, ale nebyl jsem tak úspěšný jako onen detektiv, fotku Mášovy soupravy jsem nenašel.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana