Jaká byla logika ve správné poloze kolébky vypínačů?
Petr Doležal:
Možná němcům a američanům rozumím.
Osvětlení není stroj. Při pádu osoby, omdlení apod. by se měl navodit stav bezpečí a to je osvětlení, aby mě někdo nepřešlápl a lehce našel.
Miroslav Minařík:
<p>Pane Doležale, vidím to podobně. U nás se často z důvodu nejistoty používá zbytečný a neekonomický perfekcionismu s "co kdyby náhodou". Většinou každý úkol má více řešení a jde pouze o to o nich vědět. A tak se patrně některé nedůležité momenty zcela vypouští. Ale jak jsem psal, kouknu co píšou v místních předpisech. Možná už teď v letadle ... :-)</p>
Miloslav Janoušek:
To Petr Doležal, vaše teorie je krásná, ale museli bychom padat pouze u vypínače a ještě se trefit. Co když padnete uprostřed místnosti, tak na vás někdo může šlápnout.
Petr Doležal:
Není to moje teorie, jen jsem napsal, že dovedu pochopit jiné zvyklosti. A k tomu padání: 99x někoho trefí šlak uprostřed místnosti, 1x u vypínače. Stojí za to byť jeden, zachráněný život? A když budete mít 80 let a budete ležet zraněný na podlaze, určitě po doplazení k vypínači bude snadnější rozsvítit, pokud bude ZAP dole.
Miloslav Janoušek:
Pokud bude VYP nahoře, tak s vypětím posledních sil tam nemusíte dosáhnout. Nevím, jak vám rozsvícené světlo může zachránit život, když budete trefený šlakem. Jinak jsem zastáncem osvědčeného v našich krajích, není třeba pěstovat anální turistiku.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana