Kdo bude provádět vizuální kontroly LPS?

<< < (9/10) > >>

Jaroslav Ratiborský:
Citace: Fuk Tomáš  03.06.2009, 10:29

a proto si v období mezi revizemi provádí periodické vizuální kontroly LPS, aby se mu nestalo např. to, že stav na obrázku trvá léta  ;D

Má otázka byla určena Janu Hájkovi ne vám.

Mohl by jste popsat metodu, jak se dá stanovit dle obrázku,že tento stav trvá léta ?
Těším se na odpověď.

Pavel Horský:
Citace: Jaroslav Ratiborský  03.06.2009, 13:11

Má otázka byla určena Janu Hájkovi ne vám.

Mohl by jste popsat metodu, jak se dá stanovit dle obrázku,že tento stav trvá léta ?
Těším se na odpověď.

....protože svorka je cooooo? Správně, zkorodovaná! A nebo že by byla zrezlá?  (zle)

Z obrázku se to samozřejmě dá určit asi horko, těžko, ale kolega Hájek to myslel určitě hlavně obrazně.

František Šohajda:
Jen jsem z diskuze zaskočen tím, že nikdo na mou otázku neodpověděl! a to zde jsou
"skorotvůrci" normy....a velcí odborníci na hromy!
Je to moc smutné!Co potom řadový montér na střeše!!?!Ten se jen drží aby nespadl! (box)
Tím se nechci nikoho dotknout!!!Osobně!!

Jaroslav Ratiborský:
Citace: František Šohajda  03.06.2009, 17:53

Jen jsem z diskuze zaskočen tím, že nikdo na mou otázku neodpověděl! a to zde jsou
Je to moc smutné!Co potom řadový montér na střeše!!?!Ten se jen drží aby nespadl! (box)
Tím se nechci nikoho dotknout!!!Osobně!!

Pane Šohajdoti skorotvůrci mají úplně jiné starosti od nich ani očekávat odpověď nemůžete .
To by se musel snad zázrak a na ty určitě nevěříte.

Fuk Tomáš:
Citace: František Šohajda  03.06.2009, 17:53

Já myslím, pane Šohajdo, že v odpovědích kol. Hájka z 31.5. odpověď na svou otázku najdete.
http://diskuse.elektrika.cz/index.php/topic,12707.msg87346.html#msg87346
http://diskuse.elektrika.cz/index.php/topic,12707.msg87360.html#msg87360

Zde je myslím otevřený prostor pro p. Macka, aby k tomu vytvořil potřebný formulář  ;)

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana