Jak může prodlužovací kabel s přepěťovou ochranou způsobit požár?

<< < (2/3) > >>

Václav 3:
Citace: vaclav konopnik  30.05.2009, 09:19

Takové prodlužováky s přepětovou ochrannou Made in CE (china export)
nemá vůbec cenu kupovat.

Hlavně pokud narazíte na kus, kde si při výrobě Číňan spletl varistory na ochranu v sítích 120V a osadil je do zásuvky pro síť 230V!

Georgis Fasulis:
Neblázněte s tím zevšeobecňován ím shazování čínských výrobků.
Prodlužky APC (mám je rovněž) myslím se v tom testu ukázaly jako nejlepší - pokud vím, jsou vyráběny v Číně!!

Jeden známý odborník na přepětí (nechci jmenovat, aby třeba neměl problém, že chválí konkurenci),  mi osobně potvrdil, že varistory v prodlužkách APC jsou prvotřídní kvality. Jsou vyráběny v Číně.

Problém čínských výrobků neleží v Číně ale u těch, kteří objednávají a nechávají vyrábět. Číňan vám vyrobí cokoliv v takové kvalitě, jakou vy sám si objednáte.

Samozřejmě, že falsifikace certifikátů a čehokoliv dalšího je velký problém, ale nemůžeme generalizovat, že vše, co je z Číny, je šunt!

Možná ani netušíte, co vše doma používáte jako čínský výrobek. Vaším PC počínaje a já nevím čím konče.  :)

Jirka Š. Svejkovský:
Problém výrobků z Číny je v tom, že co si objednáte, to dostanete. Objednáte si šunt podobný kvalitnímu výrobku? Máte ho. Objednáte si kvalitní výrobek? Dostanete ho. Znáte compy Lenovo? Čina.

Petr Doležal:
A teď něco aktuelního z Černých ovcí.
http://www.ceskatelevize.cz/program/cerneovce/clanek1470/01.06.2009-12:35-24.html

Miroš Jan:
 (zle)

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana