Jaká je rozumná rezerva modulů v rozvaděči?

<< < (12/12)

Čestmír Kubáček:
Tak to je mi taky novinka. PE (ZŽ) značíme jen, pokud je to PEN. Pokud vezmu v potaz, že PE(N) má být bez přerušení, tak ho nemusím nikdy odpojit, a ani tomu nehodlám popisem napomáhat jinému...

Miroš Jan:
Citace: Jan Franěk  17.10.2017, 15:02

No, k zasmání dobré, ale jako argument u soudu to asi neobstojí.  ;D

ALespoň základní znalosti problematiky rozvaděčů a úplných krytů, nejsou přece žádným problémem. Existuje k tomu už dost školení, která lze  navštívit. Pak je výroba rozvaděče skoro hračkou  ;) ALe to se prostě jen musí chtít.

Tak to s tebou Honzo nesouhlasím.
Výroba rozvaděčů, je sice sranda pro toho, kdo to umí.
Abych ale rvál státu zbytečně peníze, to teda nehodlám. Proto rozvaděče nevyrábíme dle ČSN pro rozvaděče.

Jan Franěk:
Citace: Miroš Jan  17.10.2017, 22:27

Abych ale rvál státu zbytečně peníze, to teda nehodlám.

Přiznám se že nerozumím. Pokud si dojdu na školení k nějakému výrobci, vybaví mě většinou potřebnými podklady, sw a informacemi, jak to správně provést tak, abych byl schopen naplnit literu zákona v nejmenší nutné míře a mohl se pod svůj výtvor podepsat (myšleno oštítkovat a vybavit podklady) Celé mě to stojí jeden den školení (především čas) a pak pár minut navíc u každého rozvaděče (nebo úplného krytu, ale i o tom jsem psal).  Kde je to cpaní peněz státu?  SAmozřejmě jsme u bytové výstavby a ne průmyslu.

Miroš Jan:
Když budeš chtít vyrábět elektroměrové rozvaděče, a rozvaděče do toho průmyslu, tak je to tak jak jsem psal.Bohužel (zle)

Navigace

[0] Index zpráv

[*] Předchozí strana