Zkoušel jste někdo tiskonout z čsnonline dvě strany na list ?
Kamil Novák:
Citace: uživatel PC 10.05.2009, 19:07
Brečíte na nesprávném hrobě. ... Já kurzy nedávám.
A on se vás tady někdo o něco prosil ? :-\
Kromě toho, že jste si tady dětinsky namasíroval ego, je
hodnota vašeho příspěvku 0 (nula). (plc)
František Šohajda:
TO:uživatel PC
Když se jde nabourat do nejlépe střeženehého systému PC PENTAGONU /a udělá to kluk který má 15 roků/ a nemá žádnou školu se zalostmi PC, tak takový to PDF už umí odkódovat dítě 10 leté....nemysl ete si že je to super extra zabezpečeno...!! ;D
Miroslav Lampart:
Citace: Kamil Novák 11.05.2009, 15:28
A on se vás tady někdo o něco prosil ? :-\
Kromě toho, že jste si tady dětinsky namasíroval ego, je
hodnota vašeho příspěvku 0 (nula). (plc)
Pozor na infarkt! o:-)
Já myslím, že nulová hodnota toho příspěvku není. Jasně je řečeno, že je třeba přemýšlet a učit se. Takhle jsem to pochopil já. Proč závidět někomu to, že něco umí.
Kamil Novák:
Citace: Miroslav Lampart 11.05.2009, 20:02
Pozor na infarkt! o:-)
Já myslím, že nulová hodnota toho příspěvku není. Jasně je řečeno, že je třeba přemýšlet a učit se. Takhle jsem to pochopil já. Proč závidět někomu to, že něco umí.
Závist ? Nebo infarkt ? :o
Jak jste na to přišel ? (ssur)
Zmiňovaný příspěvek se dá shrnout do výkřiku : Heč, já vím (možná) to, co někteří z vás ne - a nepovím, nepovím.... " :P
Aby měl příspěvek smysl, měl by diskusi někam posunout, vnést do ní nový názor nebo pohled.
Můžete mi prosím prozradit co nového vám ten příspěvek dal ? ??
Myslíte že díky vytahování se PC uživatele se problém s tiskem 2xA5 na 1xA4 pro p.Matušku nějak zmenšil ? :-[
Jiří Macků:
Narazil jsem na tento dotaz zcela háhodou, ale zkusím ještě reagovat. Tisknout lze v rozsahu který nabízí tiskárna (duplex, brožura atd.), ale je zapotřebí nastavit zamýšlený formát tisku před otevřením normy a to: (WinXP-správce tiskáren), (Win7-zařízení a tiskárny).
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana