Propracovaný černý odběr je důkazem inteligence

(1/3) > >>

Jiří Klupák:
Myslím si,že profesorhorak@volny.cz, je velmi inteligentní člověk a jeho dílo je skvostné. Sám jsem již podobnou věc vymyslel(pouze však na papíře). Nicméně pokud chce člověk využívat černý odběr na topení či svícení žárovkou a jeho elektroměr je typ "asynchronní motor s kotvou na krátko" :-) a také pokud nemá možnost černé přípojky(sousedi),doporučuji se zaměřit na použití polovodičů (výkoné diody,tyrystory). Asin. motor potřebuje totiž pro svůj chod výřivé proudy... . Je to funkční,spolehlivé a pan Spring mě za to nemůže vůbec nařknout,protože jsem se nikde nenapíchnul,ani nijak nezasáhl do el. rozvodů. Takovéto elektroměry však nebudou na světě navždy a tak se budu snažit najít nedokonalost i na digitálních elektroměrech. Co vy na to? Je snad mé počínaní trestný čin? Vždyť spínaný zdroj(pro mobil,počítač) ji založen na úplně stejném principu!!

Eduard Fučík:
VYNIKAJICÍ PŘÍSPĚVEK DO DISKUSE,PANE KOLEGO.
JEN BYCH PROSIL TROCHU SPECIFIKOVAT PARAMETRY A MOŽNÉ ZAPOJENÍ.JE TO VELMI INTERESANTNÍ,LEČ TO POZBUDE V KRÁTKÉ DOBĚ ASI VÝZNAMU-DIGITÁLNÍCH EL.MĚRŮ KVAPEM PŘIBÝVÁ.
ALE JIŽ SE PRACUJE NA ROZEBRANÝCH VZORCÍCH A VÝSLEDKY JSOU ZATÍM VELMI SLIBNÉ!-JE MOŽNO POSÍLAT VLASTNÍ ŘÍDICÍ SIGNÁLY DO PŘÍSTROJE A TÍM SI OVLÁDAT SPÍNÁNÍ ZLEVNĚNÝCH SAZEB DLE POTŘEBY./A TO PROSÍM BEZ ZÁSAHU DO NEMĚŘENÉ ČÁSTI/ SIGNÁLY VYSLANÉ Z CENTRÁLNÍHO DISPEČINKU LZE ZACHYTIT NA OSCILÁTOR A PO DROBNÉ ÚPRAVĚ POSLAT ZPĚT NA MĚŘÍCÍ ZAŘÍZENÍ.-JE TO NĚCO PODOBNÉHO,CO POUŽÍVAJÍ ZLODĚJI AUT-NAHRAJÍ SI váš KOD Z ALARMU A POUŽIJÍ HO PAK PRO SVOJÍ POTŘEBU.

Slávek Spring:
Jak vidno nepochopil jste moji zásadu.Otázka inteligence není měřítkem morálky a tak i pouhá zveřejněná teorie jak něco obelstít ve svůj prospěch,ve Vašem případě "výřivé"(jistě překlep:-) proudy elektroměru versus spínané zdroje,je pro mě ve svém případném důsledku vzniku neměřeného odběru morálně nepřijatelná.

Vladimír Matějka:
Tak jsem slyšel, že byl profesorhorak@volny.cz zaměstnancem PRE. Tedy pak secteme jeho inteligenci s vedomostmi jeho byvaleho zamestnavatele a vychazi nam za rovnatkem nebezpecna zbran :-) Mylim se pane Fucik?

Miloslav Šimek:
Když to tak čtu, mám chuť stát se lovcem odměn za ulovené čené odběratele. má někdo z distributorů zájem?

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana