Co sa stane ak na EZS, kde by sa mal pripojit 17 Ah akumulator, pripojim 120Ah?

<< < (2/3) > >>

Mizulin:
V ustredni INTEGRA moze byt max 17 A h aku . S dobijanim starosti nebudem mat .trvalich 230 nebudem mat po ruke . Takze bateria mi musi vydrzat dlchsiu dobu pokial tam nepridem na servis po 2ch tyzdnoch ale po case co budem mat vypocitanu zivotnost aku . Aby som mohol vymenit .

Budeto rumburacka praca ,  ked nad tym rozmyslam .

Este s tymi co napisali,ze sa predlzi cas dobijania plne suhlasim.Tak som v tom pevne stal na nohach kym som sa nedocital ze sa nemsie pripojit aku s vyssio kapacitou .

Josef Pentoda:
Citace: Mizulin  08.03.2009, 20:14

V ustredni INTEGRA moze byt max 17 A h aku . S dobijanim starosti nebudem mat .trvalich 230 nebudem mat po ruke . Takze bateria mi musi vydrzat dlchsiu dobu pokial tam nepridem na servis po 2ch tyzdnoch ale po case co budem mat vypocitanu zivotnost aku . Aby som mohol vymenit .

Budeto rumburacka praca ,  ked nad tym rozmyslam .

Este s tymi co napisali,ze sa predlzi cas dobijania plne suhlasim.Tak som v tom pevne stal na nohach kym som sa nedocital ze sa nemsie pripojit aku s vyssio kapacitou .

Nebude to tak tragické, je možné použít fotovoltaický panel a v ostrovním režimu zajistit dobíjení.

Mizulin:
Ano ,  clovek je koumak ... Ale ,  treba hladat kutilske a hlavne teoreticky lasne riesenia ... Ten fotovoltaicky clanok by musle byt ako velky ?? ked si spocitam cenu  budem mat vlasy ako jez

Josef Pentoda:
Citace: Mizulin  08.03.2009, 22:02

Ano ,  clovek je koumak ... Ale ,  treba hladat kutilske a hlavne teoreticky lasne riesenia ... Ten fotovoltaicky clanok by musle byt ako velky ?? ked si spocitam cenu  budem mat vlasy ako jez

Stačí se nechat ostříhat, ale vážně cena panelu je přibližně +/- 16 - 20 000Kč. celé zazařízení přibližně 35 000Kč s rezervou podle vašich požadavků.

Mizulin:
A sme doma:) je to stavba a fotovoltaika tam nebude nastalo ako zalozny zdroj to je moc nakladne.

Preto to musim riesit velkokapacitny mi bateriami

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana